Skocz do zawartości

[PROBLEM] uruchomienie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem otóż chciałem dodać dif'y na serwer, mam 1 raz z tym do czynienia, więc skorzystałem z poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/833898-tut-video-jak-wgrac-diffa-na-serwer-metin2/ w którym pisze, żeby usunąć plik game, a następnie dodać ten z dif'ami na serwer, po zrobieniu tej czynności i zresetowaniu maszyny wyskoczył następujący błąd:

Startuje Auth
start.sh: ./auth: not found

Startuje 1 Ch
start.sh: ./game: not found

Startuje Game99
start.sh: ./game99: not found

Po podłączeniu się do ftp i wejściu w ścieżkę tam gdzie powinien znaleźć się plik game, to go tam nie ma :p Po ponownym wrzuceniu game w to miejsce i zresetowaniu maszyny, game znikło z tego miejsca.

Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by poradził co w takiej sytuacji zrobić (zapewne chodzi o jakąś banalną rzecz w której popełniłem błąd, trzeba się uczyć na błędach :D)

Z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam.

W syser w auth jest dużo linijek tego:

SYSERR: Jan 18 13:44:31 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.

To jest ostatni wpis i jak widać jest z 18 stycznia, więc to na pewno nie to.

Mam pliki Derina v2 i ścieżka do game (którego teraz nie mam wgranego bo znika :D) to:

/usr/home/derin/share <-- tu wrzucam game, reset serwera i ono znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [PROBLEM] uruchomienie serwera   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...