damian1424 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, mam problem otóż chciałem dodać dif'y na serwer, mam 1 raz z tym do czynienia, więc skorzystałem z poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/833898-tut-video-jak-wgrac-diffa-na-serwer-metin2/ w którym pisze, żeby usunąć plik game, a następnie dodać ten z dif'ami na serwer, po zrobieniu tej czynności i zresetowaniu maszyny wyskoczył następujący błąd: Startuje Auth start.sh: ./auth: not found Startuje 1 Ch start.sh: ./game: not found Startuje Game99 start.sh: ./game99: not found Po podłączeniu się do ftp i wejściu w ścieżkę tam gdzie powinien znaleźć się plik game, to go tam nie ma :p Po ponownym wrzuceniu game w to miejsce i zresetowaniu maszyny, game znikło z tego miejsca. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by poradził co w takiej sytuacji zrobić (zapewne chodzi o jakąś banalną rzecz w której popełniłem błąd, trzeba się uczyć na błędach ) Z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Natalia<3 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pokaz syserr , to game nieszczęsne ;p I sprawdź czy nadajesz prawa 777 chociaż to nie powinno Ci usuwać pliku ;p Przed wgraniem diffa wszystko dzialalo ?;p Zbieram + Odnośnik do komentarza
damian1424 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Prawa 777 nadałem, przed tym wszystko pięknie działało Syser to z jakiego katalogu wziąć? Patrzałem syser w game99, ale tam na pewno nie ma nic o tym patrząc na godzinę ostatniego wpisu, tak samo w ch1. Odnośnik do komentarza
Natalia<3 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A w auth ?;p Hmm nie odczytuje Ci ścieżki do odpalenia tych plików , nie wiem co może być przyczyną ;/ Sprawdź w komendzie startowej czy masz dobrą ścieżkę do odpalenia serwera chociaz jak mówisz że wcześniej było dobrze to jest to dziwne ;x Zbieram + Odnośnik do komentarza
damian1424 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W syser w auth jest dużo linijek tego: SYSERR: Jan 18 13:44:31 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down. To jest ostatni wpis i jak widać jest z 18 stycznia, więc to na pewno nie to. Mam pliki Derina v2 i ścieżka do game (którego teraz nie mam wgranego bo znika ) to: /usr/home/derin/share <-- tu wrzucam game, reset serwera i ono znika. Odnośnik do komentarza
Natalia<3 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jest to bardzo dziwne mam równiez te pliki i nie było żadnych problemów z diffami może diff jest zły ;p Zbieram + Odnośnik do komentarza
EthariaPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Brak bibliotek .dll w folderze. Musisz wgrać biblioteki w zależności jaki masz system 32 lub 64 bity.Biblioteki masz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/501837-tut-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/ Odnośnik do komentarza
Natalia<3 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 em co tu mają do rzeczy biblioteki ? Zbieram + Odnośnik do komentarza
damian1424 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nawet nie wiedziałem, że zrobiłem sobie kopie game przed dodaniem tego dif'a Po dodaniu tego game wszystko działa poprawnie, więc problem chyba jednak tkwił w difie. Wielkie dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.