@n@rchist@ Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam mam pytanie.Czy w bo1 jest możliwość zagrania na boty na PS3 ? jeśli jest proszę wytłumacz jak to zrobić bo ja nie ogarniam,u kolegi widziałem że grał sobie na boty ale on ma x360,jest jakaś różnica ? Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vYxMLvkY_m8 Spróbuj Odnośnik do komentarza
@n@rchist@ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Problem w tym że ja Edit Games Optionns nie mam,może wiesz czemu? Odnośnik do komentarza
AlienPro Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tez tak mam nieda sie Odnośnik do komentarza
@n@rchist@ Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Musi się dać,tylko nie wiem jak zrobić to żeby mieć to edit games options. Ktoś może wie jak to zrobić? Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Poszukałem na tym trochę na internecie i spróbuj pobrać update gry. Lub jak nie pobrać update to usunąć go: Settings->memory->your device "Hard Drive" -> games -> CoD: Black Ops -> znajdź aktualizacje i ją usuń, następnie wróć do Black Opsa i odpal grę bez aktualizacji. I sprawdź czy jest opcja :P Odnośnik do komentarza
@n@rchist@ Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Poszukałem na tym trochę na internecie i spróbuj pobrać update gry. Lub jak nie pobrać update to usunąć go: Settings->memory->your device "Hard Drive" -> games -> CoD: Black Ops -> znajdź aktualizacje i ją usuń, następnie wróć do Black Opsa i odpal grę bez aktualizacji. I sprawdź czy jest opcja :P działa dzięki,chociaż u mnie wystarczyło zaktualizować grę. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.