TheKapi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam Czy wyjaśni mi ktoś jak zaprogramować autopickup v4 na Pandorę ? Chodzi mi o s/s wypełnionego lub napisać ip i te porty . Daję + ! Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o Pandore to najpierw zrób eq potem załóż. Serverinfo nie musisz tworzyć... nawet nie wiem po co Schodzisz niżej, wybierasz potki, bronie 1lvl, sztabki, pelerynki i chyba tyle. Potem musisz rozpakować locale_pl w pack i podmienić item_list.txt Odnośnik do komentarza
cls500 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Po co rozpakowywać locale? Wystarczy zmienić nazwę obu plików na item_pandor i wrzucić do folderu mod Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
zaciukany1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ej zaraz też mam ten problem jeśli Members udało Ci się to zrobić weź mi napisz krok po kroku ja kto zrobić bo jak ja to robie to potem mi pisze .ze off jest pandora BŁĄd POdczas łączenia sie z serverem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.