Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.#] SalvadOre | Survival+Gildie | Autorskie skrypty | 20 slotów | Drop stone | Szybki exp | Rekrutacja | #Dziala fortuna !# |

Locke®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klgn.png

Szukasz serwera, który będzie z dnia na dzień się rozwijał? Takiego, który ciągle będzie zwiększał ilość slotów, pluginów i dawał graczom jak najlepszą rozrywkę? Właśnie go znalazłeś! Ten serwer jest właśnie dla Ciebie!

ywju.png

16e764ca6551f058971e886c5747f038670e6190

Zakładanie glidi dla każdego!

NOWOŚĆ! Brak ogranicznika świata !

Profesjonalne zabezpieczenia na cheaterów

Wymiana cobbla na diamenty, jabłka [bedzie jeszcze wiecej możliwości]

Szybki exp z kamienia

Teleport w losowe miejsce

Zmieniony drop - komenda /drop

Pluginy na serwerze są idealnie dobrane i zoptymalizowane, aby gra była miła i bez lagów.

Dzięki idealnie skonfigurowanym w tym autorskich oraz ogólnodostępnych skryptów, oraz pluginów wszystko działa poprawnie i jak należy.

zfei.png

Cały czas szukamy osób chętnych do moderowania chatu, podania można składać u naszych administratorów.

6jng.png

NOWE !!!

n3.csrv.pl:12920

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Serwer taki jak wszystkie. ZERO nowości, ZERO oryginalności. Przestańcie robić takie serwery, marnujecie hajs lekko mówiąc.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Zero oryginalności? Takie serwery robiłem 2 lata temu i wtedy takich nie było, a teraz można powiedzieć że te co teraz to są "kopie". Chciałem wrócić do moich starych plików. I zobaczyć czy teraz też wypali. Ale zrezygnowałem z pluginu McMMo i nie wiem czy słusznie.

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Admini w ogóle nie ogarnięci. TP'ają się, a u każdego gracza chyba odruchowo od razu jest takie coś, że jak kogoś zauważy obok niego (za przed ch*j wie gdzie] to od razu go klepie, a admini się znienacka tp'ają i się dziwią, że ktoś ma "cheaty" ss :

4c33.jpg

258241432985440392180.png

Opublikowano

Kolego... Pozdrowienia z podłogi.

Myślicie, że jak będziecie hejtować to poupadają serwery?

Grubo się mylicie.

Nie ogarnięci? To chyba Tobie się tak wydaje.

Serwery razem tworzymy od 2 lat, które zawsze były wypałem, teraz chcemy kontynuować nasz stary tryb gry,

który mam nadzieję będzie też "fejm".

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Serwer to gówno nie polecam, prowadzony przez dzieciaków. Odbywał się dzisiaj event parkour i administracja jak na gimnazjum przystało klneła na potęge, także zwróciłem im uwagę po czym odpisali mi, że będą pisać co im się podoba. Ja odpisałem okej to pierdolcie się po czym dostałem perm bana z napisam bajos i sercem na końcu. Dodam, że posiadałem 2 staki diaxów wszystko prot 4 i byłem top na serwie. Nie polecam jedna wielka chujnia.

9625174_4_25.png

Opublikowano

Haha... I Ty masz jeszcze tutaj czelność pisać? Jechałeś na cheatach jak byk m.in.(fly). Miałem info. Tylko jeszcze osobiście Cie nie uyebałem. Tobie ban należał się już dawno. Prot IV na pewno nie miałeś bo oglądałem eq dzisiaj.

Dzieciaki? Pozdro z podłogi. Jeżeli jesteś taki dorosły to zapraszam na TS. Administracja już ukończyła szkołę gimnazjalną dla Twojej wiadomości.

A i jeszcze dodam, że nie byłeś TOP na serwerze. ;)

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

@up Locker,już po twoim stylu pisania,nie mam zamiaru wchodzić na server. Odpychasz ludzi m.in. " Miałem info. Tylko jeszcze osobiście Cie nie uyebałem. "
Gorąco NIE pozdrawiam,na pewno nie wejdę na server.

x

Opublikowano

"#Bedzie ostra klepa#" Ostra klepa powiadasz? 10v10? 5v5? Reklama w sama sobie nie zachęca tylko odpycha więc NIE zagram. :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Następni... Jak tu ma być człowiek spokojny, jak tu tyle pracy było włożone w wykonanie serwera, oraz prezki, a wszedł sobie taki minecraftsoby i próbował zabłysnąć na hackach, a później się żali na MPC, że bana dostał... Pisałem już, że hejtami tutaj dużo nie zdziałacie.

Bajos.

@MeGaFoRmAt

A czego spodziewałeś po 20 slotach? Chyba każdy podstawy matematyki umie...

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

@up Hejtami? To że ktoś nie wejdzie na twój server,bo TY jako WŁAŚCICIEL go prezentujesz,a robisz to w sposób.. dość dziwny - to raczej hejtem nie jest. Pisałeś tą prezentację,więc przyjmij godnie krytykę i się tak nie denerwuj ;)

x

Opublikowano

@up

Ale jak się mam nie denerwować, jak każdy krytykuje? :P

Teraz jest tak, że na serwerze się pytają o rangę, a później leci hejt na MPC. :P

Znam niektórych takich...

No ale dobra, jakoś przeboleje te Wasze krytykowanie. ;)

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

@up

Jak narazie, to nic o plikach nie było mówione, tylko o samej prezentacji :D... Czyli trzeba pomyśleć nad nowym designem. ;)

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

@up nie pisałam tylko i wyłącznie o plikach,nawet nie mialam ich na mysli ;p chodzilo mi glownie o twoja prezentacje,i dystans do krytyki ;pp

x

Opublikowano

@up Prawda

Pluginy pobrane z internetu (wielokrotnie je widziałem). + administracja twierdzi że to są przez nich spolszczone pluginy.
Serwery nie postoi długo <3.

Dziękuje za bana :)

84971571024230811466.png

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...