Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojny gildii 1.7.* szansa wybicia się, nowy serwer, dużo konkursów!

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: 4fun4you

Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: s14.fhmc.pl:27894

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.*

Strza%C5%82ki.gif Sloty: 36

Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Wojny Gildi

Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: VPS

Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie

Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie

Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak

Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak

Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak

Strza%C5%82ki.gif Pluginy: odpowiednie

Za%C5%82oga.gif

HakerPL, ZiomuuSs, BlackMenPL

Dodatkowe%20Informacje.gif

drop z kamienia, jeżeli na serwer wejdzie ok. 10 osób to losujemy vipa! Strona aktualnie w budowie (niedługo będzie,wraz z forum),gildie za itemy,dużo eventów z którymi jeszcze się nie spotkaliśmy na innych serwerach, świetnaq zabawa, serwer nowo powstały więc jest duża szansa wybicia się! Zapraszamy!

Kliknij.png

Opublikowano

Nie polecam servera Admini nie przestrzegają zasad poprawnej ortografii, poprostu dno

Reklama 0/10

Server 0/10

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Admini nie przestrzegają zasad poprawnej ortografii, nie odpisują na zastrzeżenia graczy. Nie polecam.

Opublikowano

Fajny serwer... Po prostu szkoda gadać... Administracja to chyba jakieś żarty... Ortografia to u nich chyba kurde na 1- jest... Reklama z generatora.

Reklama: 1/10

Serwer: 0/10

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszam! Nowy spawn w budowie, niedługo wprowadzimy kilka fajnych zmian i wg. :)

A co do 3 ostatnich postów to:

- nie rozumiem o co chodzi wam z tą ortografią? jeżeli chodzi o mnie to ja raczej przestrzegam, no chyba że mi się bardzo śpieszy. A jeżeli chodzi o Blackmena to on ma dysortografię więc to nie jego wina.

- reklama z generatora ponieważ miałem własną ale popsułem coś w gimpie a nie miałem jej zapisanej i muszę robić od nowa ;_;

- Prawda, czasami nie odpisujemy na zastrzeżenia ale tak jest wszędzie bo nie jesteśmy botami i nie potrafimy robić kilka rzeczy na raz.

Zapraszam, jak już mówiłem niedługo możecie się spodziewać nowych, fajnych zmian! Planujemy też otworzyć stronę serwera razem z forum.

A jeżeli serwer się rozkręci to wykupimy też serwer TS3

Opublikowano

Zacznijmy od reklamy. Reklama oczywiście z generatora, nie robi żadnego wrażenia.

Co do serwera.

Na serwer można się włamać bez żadnych przeszkód, więc administracja nie ma doświadczenia jak widać w prowadzeniu serwerów.

Spawn od środka jest ładny, nie powiem. Funkcjonalny, estetyczny, mały.

Jedyny brak który wyczułam to brak regulaminu.

Administracja to DNO. Nie reaguje na spam, używanie wulgaryzmów, gracze mogą robić co chcą.

Czat jest w miarę jak na każdym serwerze z internetową paczką.

Pluginy nie są spolszczone, czyli prosto z neta i na serwer.

Drop jest mały, dużo Graczy woli drop np. na diaxa 0,9% albo 1% i wtedy gra ma sens, a nie co 40 minut diax...

Ogólnie to kolejny ANTY-SERWER

NIE POLECAM!

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

A więc co do postu nade mną:

- twoje oskarżenia są bezpodstawne i robisz to tylko by nabijać posty lub pozbyć się ,,konkurencji"

1.Reklama z generatora bo jak mówiłem zepsułem sobie coś w gimpie podczas robienia własnej jutro zrobię ją od nowa.

2.Błagam cię, skończ z udawaniem jakiegoś super hakera bo nie potrafisz pewnie wykonać nawet najprostszego możliwego keyloggera.

3.Spawn i tak będzie nowy a jak byś nie zauważyła to na spawnie pisze że regulamin i ogólne info jest pod komendą /rules

4.Administracja to dno? Piszesz tak bo nie chcieliśmy ci dać rangi? Ja buduje nowy spawn więc nie miałem na to dużo czasu, po za tym mieliśmy dać wszystkim bany lub muty żeby serwer znowu stał pusty? Po za tym uspokoiłem ich jak byś nie zauważyła.

5.Proszę cię, przestań NA SERWERZE NIE MA ŻADNYCH PLUGINÓW Z INTERNETOWEJ PACZKI wszystko robiłem sam, własnoręcznie a po za tym to nie widziałem żadnej paczki która miała by zamiast permissionsEx jakikolwiek inny plugin na permissions(no może niektóre mają jeszcze group maneger'a)A ja mam permissionsbukkit połączony z essentials chat, kity robiłem sam, przez co mają nazwy i wg.

6.Jesteś ślepa czy masz rozdwojenie jaźni? Essentials i authme są w pełni spolszczone, nie przez nas bo przecież w ich configu można łatwo ustawić język polski.Nad factions pracuję a jeśli chodzi ci tylko o to joined the game to dziś albo jutro już to spolszczę, miałem już to spolszczone kiedyś ale plugin się rozleciał i trzeba będzie spalszczać od nowa :/ a wszystkie inne pluginy są spolszczone.

7.Ahahahhaha najlepiej dać drop 100% i niech sobie budują domki z bloków diax. Gra właśnie wtedy nie ma sensu bo każdy biega z diaxowym eq i co to za serwer wtedy? po za tym to drop ma 0,6% więc jest według mnie dobrze, bo społeczność minecraft się zmienia i nie potrafią usiedzieć pod tą ziemią, najlepiej żeby wypadały im diaxy ze świnek. Nie potrafią cierpliwie poczekać na diaxy tylko muszą je mieć od razu, zachowują się jak 8 latki grające tylko na gm bo inaczej nie potrafią. A nawet jak by był orebfuscator i drop normalnie z rud to w ogóle by nie było graczy bo wszyscy się już uzależnieni od dropu z kamienia, tak więc jak już mówiłem twoje oskarżenia są zupełnie bezpodstawne.Zrób swój serwer i mnie na niego zaproś, wtedy to dopiero się pośmiejemy i będziemy griefować tematy tak jak ty mój :) Powodzenia i pozdrowienia od ZiomuuSs'ia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...