Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Speedhost-prblem z logowaniem i...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Napisałem dzis do supportu w/w serwisu ponieważ po wykupieniu hostingu nie moge na niego wejśc (podane passy nie pasują i wyskakuje niepoprawny...). Wiadomośc dostałem lecz gdzie kliknąć zeby ją otworzyć?! Zdjecie

Jesli ktos wie dlaczego nie działa lub jak owtorzyc tą śmieszną wiadomość prosił bym o pomoc :D

PS. Wiem że debilna sprawa no ale...

Opublikowano

A możesz dać większy screen, całego panelu? Sprawdzałeś meila, na którym jest założone konto?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Panel Mail

Więcej na mailu nic nie mam.

To jest widok z zakładki poczty? Bo widzę jedynkę nad kopertą. Zobacz tam. Na "odpowiedź", jak mniemam nie da się kliknąć?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To jest widok z zakładki poczty? Bo widzę jedynkę nad kopertą. Zobacz tam. Na "odpowiedź", jak mniemam nie da się kliknąć?

To jest poczta/support czyli jedno i to samo. Tekst "odpowiedź" to tylko tekst i idzie go jedynie zaznaczyć. Tak wiec nie wiem jak to otwrzyć a bez tego nie zaloguje się do DA...

Opublikowano

Skorzystaj w takim razie z telefonu.

Telefon #1: 732-688-888
Telefon #2: 732-788-888

Opisz jeszcze raz swój problem telefonicznie + zapytaj jak sprawdzić pocztę, może to od nich błąd. ;-)

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...