Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie na boty

adelos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako, że gram już trochę w smite wciągnąłem w to kumpla i napotkaliśmy problem mam 15lvl a zacząłem z nim grać jak miał 2 i za każdym razem przenosiło nas na boty do tego jak chciałem, żeby nabił mi parę favorów poprzez podanie emaila wyskoczyło mu

The email address you entered is already in our system (2014.01.21 10:48:33 EST).

nie mam pojęcia czy dobrze to zrobił ale tak mi napisał :P z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Link referencyjny możesz dać komuś, gdy dopiero zakłada konto ~ przez niego ktoś musi się zarejestrować.
Twój kolega najwidoczniej próbował zmienić e-mail do jego konta(chyba coś mu się pomyliło), bo z tego komunikatu właśnie to można wywnioskować, ponieważ na jedno konto przypisany jest jeden e-mail.

+ jeżeli chcesz żeby ktoś nabijał Tobie favory przez linki referencyjne to nie podajesz komuś swojego e-maila tylko link, który znajduje się tu:
wchodzisz na oficjalną stronę smite -> logujesz się -> my account -> games -> szukasz Smite i klikasz "refer-a-friend" -> przechodzisz na sam dół strony i klikasz czerwony przycisk "refer-a-friend-now" -> ten pierwszy link podajesz znajomemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...