Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z takimi graczami można coś zrobić ?!

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz, że masz zły team, ale sam za dobry nie jesteś...

Masz staty 10/9, 9 razy padłeś więc prawie najwięcej, 30 min gry 97 farmy z takimi statami nie zasługujesz na wyższą dywizje... A to, że masz 10 zabójstw nie oznacza, że jesteś op graczem.

Opublikowano

Nic nie można zrobić, można zrepotowac i grać dalej mając nadzieję, że tym razem będzie dobry team.\

@up

Prawda ale w tym przypadku to, że miałby większą farmę nie zmieniłoby faktu, że TF trollował ;)

Opublikowano

Jeśli na prawdę grasz ponad dywizję na którą zasługujesz to mecze 4v5 są możliwe do wygrania,polecam Ci obrać main linię oraz championa,roamować,feedować się oraz potem carrować.

Opublikowano

Jeżeli widzisz że masz trolla w teamie ODRAZU ignoruj go. Nie pisz na ogólnym chcacie żeby go zreportowali. Jeżeli troll widzi ze jego zachowanie Cię wkurza będzie to robił dalej. Nie karm trolla swoim gniewem.

Opublikowano

Jeśli na prawdę grasz ponad dywizję na którą zasługujesz to mecze 4v5 są możliwe do wygrania,polecam Ci obrać main linię oraz championa,roamować,feedować się oraz potem carrować.

Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. Bo się nafeedujesz... Ty to tak widzisz

Przecież w każdej dywizji 4v5 jest praktycznie nie do wygrania, zwłaszcza jeśli ktoś afczy/trolluje od samego początku.

1 osoba rujnuje rozgrywkę.

Jeżeli widzisz że masz trolla w teamie ODRAZU ignoruj go. Nie pisz na ogólnym chcacie żeby go zreportowali. Jeżeli troll widzi ze jego zachowanie Cię wkurza będzie to robił dalej. Nie karm trolla swoim gniewem.

Gówno prawda, grałem z Darkiem supportem 0/14 i dobrze się bawił ciągle padając a potem pisząc "feed more". Nikt na niego większej uwagi nie zwracał.

Dobry troll troluje bez karmy.

Opublikowano

Przecież takie noby z 0/14 tylko pomagaja .... Przeciwnik za nich dostaje 50g , a to właśnie na takiego leci pierw focus w TF ;D , wszystko da się wykorzystać ... Ktoś jest afk ? Spodziewaj sie greedu z strony wroga , ten się poczuje i masz free flagi pod wieza :p , a ty jak masz kille to się nie wbijaj , bo sam w TF zostaniesz ... Poczekaj na błąd wroga , lub sytuacyjnie jak ta banda ciot CoŚ zrobi , zbić hp , i niech cioty się feeduja , kilka flagow ich i już możesz robić z nimi TF z nadzieją na udana wymianę

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Przecież takie noby z 0/14 tylko pomagaja .... Przeciwnik za nich dostaje 50g , a to właśnie na takiego leci pierw focus w TF ;D , wszystko da się wykorzystać ... Ktoś jest afk ? Spodziewaj sie greedu z strony wroga , ten się poczuje i masz free flagi pod wieza :P , a ty jak masz kille to się nie wbijaj , bo sam w TF zostaniesz ... Poczekaj na błąd wroga , lub sytuacyjnie jak ta banda ciot CoŚ zrobi , zbić hp , i niech cioty się feeduja , kilka flagow ich i już możesz robić z nimi TF z nadzieją na udana wymianę

W tą grę grasz jeszcze z 4 osobami, jak ktoś jest 0/14 nie wiem jakim cudem ma pomóc, w twojej teorii tak, ale w praktyce nie, grasz jakbyś grał 5v5, 1 typ sam tego 0/14 może ubić, nie każdy jest taki że będzie focusował i greedował takiego trolla. Co do afka to kompletna bzdura, nawet jak tego dobule killa czy co ty tam chcesz pod wieżą wbijesz nic to nie da. Jest 4v5 czyli ktoś zawsze będzie w enemy roamował i jest też jungler. Jak wy tak sobie dobrze radzicie z tymi trollami i afkami to ja nie wierze. Chyba że trolla piszecie żebym miał co robić. Zwłaszcza w wyższych dywizjach szanse są znikome....

Opublikowano

ja mam na to rozwiazanie:D graj o 12 w nocy takto male szanse ze troll ci sie wtrafi:D

Wstalem sobie 8 gralem do 12 chyba nie bylo trolla dzieciarnia przyszla ze szkoly juz 1 mecz riven 0/14

Opublikowano

Ja też mam problemy z pieprzonymi noobami ale wiesz co jest błędem u ciebie? że 0 farmisz w 30 minucie to ja wyciągam 250 farmy a nie zaledwie 100 więc masz sporo golda w dupe a poza tym 10/9 ja przy noobach 2/17 mam staty 10/2 ;p i w 30 minucie 260/280 a poza tym jak są przy feedowani no to po prostu masz TAB i tam wyłącz czat tamtej osoby coś takiego i grasz dalej carrujesz w swój sposób ;D a poza tym wybierz sobie maina na normale opanuj comba build itd farm do 20 zaczynaj ks'owanie i carruj

Opublikowano

Zapierdolić siekierą.

@top. Report oraz mute, jest szansa że dostanie bana.

Opublikowano

No jak kurwa budujesz głupiego BT na Kha'Zixa to co się dziwisz? Na niego składa się Hydrę bo :

- nie musisz stackować

- nie musisz się bać, że Ci spadną te stacki

- pasyw [lepszy burst]

Po za tym kupiłeś nawet buty polecane.. po co? W przeciwnym teamie było tons of CC więc lepsze są merkurki.

Nie pisz, że nie miałeś czasu farmić bo szybkie team fighty.. musisz się wyfarmić tak czy siak choćby w jungli. W innych wady widzisz ale w sobie to już nie?

edit : pewnie raszowałeś BC? Jak tak to jesteś głupi.

Opublikowano

Mute odrazu jak widzisz że się zaczynają kłócić i grasz swoje ;p potem możesz tylko reporta dać bo nic innego nie zrobisz.

Opublikowano

No jak kurwa budujesz głupiego BT na Kha'Zixa to co się dziwisz? Na niego składa się Hydrę bo :

- nie musisz stackować

- nie musisz się bać, że Ci spadną te stacki

- pasyw [lepszy burst]

Po za tym kupiłeś nawet buty polecane.. po co? W przeciwnym teamie było tons of CC więc lepsze są merkurki.

Nie pisz, że nie miałeś czasu farmić bo szybkie team fighty.. musisz się wyfarmić tak czy siak choćby w jungli. W innych wady widzisz ale w sobie to już nie?

edit : pewnie raszowałeś BC? Jak tak to jesteś głupi.

Zalety BT:

Snowball

Nie jest skomplikowany (koleś może zapomnieć o tym aktywie i co?)

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...