Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry mi pójdą?

Cout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tak więc mam zamiar pobrać jakąś grę jednak nie wiem jaką, pobrałem wczoraj skilla - special force 2 i takie lagi mam mimo formatu któren zrobiłem dwa dni temu że głowa boli. Wszystko próbowałem, rozdzielczość zmieniłem - paski i inne dla najlepszej wydajności, wszystkie programy na starcie off tak samo procesy co niektóre i nic. Dobra, przejdę do lapka, windows 7 Home Premium, procesor Intel® Pentium® CPU B950 @ 2.10GHz, zainstalowana pamięć RAM - 4 GB, nie wiem do czego ale typ systemu - 64 bitowy system operacyjny, karta graficzna Intel® HD GRAPHICS i NVIDIA Ge FORCE 315M jeżeli jeszcze coś potrzeba to piszcie pod spodem, nie znam się na tym. Ważne by były to gry jakieś dobre, nie stare rupiecia, coś typu Battfield, GTA jakaś część - coś takiego, tylko nie gta sa.. bo mam to ale nudne się to stało, tyle razy się przeszło że sama nazwa odstrasza.

NIE WIEDZIAŁEM GDZIE WSTAWIĆ DLATEGO WSTAWIŁEM TU, JEŻELI NIEODPOWIEDNIE MIEJSCE PROSZE O PRZENIESIENIE NIE O USUNIĘCIE

Opublikowano

Dało by się coś zrobić by szły te lepsze gry? Jakaś nowa karta graficzna czy coś? Ale coś z tańszych rzeczy...

Opublikowano

Co to? Wpisałem w GOOGLE wyskoczyło tego mnóstwo, dodam że cieszyłbym się niezmiernie z gry multiplayer - najlepiej strzelanijka bądż coś w stylu metin - nie 4story.

Opublikowano

Podkręcanie procesora w celu osiągnięcia lepszej wydajności (konieczne dobre chłodzenie procesora i płyta główna, CPU z odblokowanym mnożnikiem to także kilkadziesiąt złotych więcej). Skoro nie wiesz, to może sobie odpuść.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

PODKRĘCANIE PROCESORA, trudno się domyślić na czym polega?

SJ, może dajmy lepiej SSD...

@Edit

Wyjaśniam co to SSD, bo będą pytania: Dysk o większej prędkości od zwykłego, pozwala na szybszą pracę systemu i ładowanie gier. Za ~300 zł masz 120 GB, co starcza na system i kilka gier.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na sprzęcie za 4k ci wszystko pójdzie na ultra. Nie mogę teraz złożyć, bo telefon. Poczekaj na innych.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...