Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w CoD, kilka pytań.

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zacząłem grać w COD'a 4 na multi. I moje pytanie:
Co level dostajemy jakieś nowe bronie?
Są jakieś serwery na łatwym poziomie? Nie zbyt ogarniam, wszedłem na jakiś przypadkowy i za pierwszym razem miałem chyba z 0/10, później już trochę ogarnąłem ale nadal moje staty wyglądały 45/40, troszkę za dużo deathów chyba.

Jaka broń jest dobra? I jakie perki używać najlepiej.

Opublikowano

Troszkę za późno zacząłeś grać ponieważ Cod4 umiera. Najlepsze bronie (tak zawsze miałem ustawione):

- AK-47

- AK-74u

- r700

Perki:

- martwa cisza

- zakłócenia UAV

- bandolier

Serwerów nie dzieli się na poziomy, a "skill" graczy. Polecam promod'a (znajdź i zniszcz) ;). Nie spodziewaj się większej ilości fragów to przyjdzie z czasem.

Opublikowano

@up - Cod4 umiera, ale tylko na tym forum, niestety. :(

@topic - AK-47 na długie dystanse, AK-74u na krótkie. M40A3 chyba od Remingtona 700 lepsze, bo ma o 1 nabój więcej. :D Perki nie mają znaczenia, tylko nie graj jak jakiś "noob" z martydom lub last chance, bo tak rodzi się nowe pokolenie Coda (perk only). xD Jak jesteś nowy, to polecam serwery gdzie gra około 15 osób + ffa. Dlaczego ffa? Nauczysz się manewrować myszką itp. Potem SnD, a na końcu promod. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

@up - Cod4 umiera, ale tylko na tym forum, niestety. :(

@topic - AK-47 na długie dystanse, AK-74u na krótkie. M40A3 chyba od Remingtona 700 lepsze, bo ma o 1 nabój więcej. :D Perki nie mają znaczenia, tylko nie graj jak jakiś "noob" z martydom lub last chance, bo tak rodzi się nowe pokolenie Coda (perk only). xD Jak jesteś nowy, to polecam serwery gdzie gra około 15 osób + ffa. Dlaczego ffa? Nauczysz się manewrować myszką itp. Potem SnD, a na końcu promod. :)

Nie. Cod4 umarło nie tylko na forum. Widzisz jakieś zbliżające się eventy , imprezy gdzie grają w Cod'a 4? Nie. (chodzi mi o te większe , sponsorowane przez wielkie firmy.)

@topic

Polecam grac na promodzie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Mam pytanie, czy mój postęp w grze multiplayer: level, bronie, perki etc. wszystko jest jakoś przypisane do mojego codu który podawałem przy instalacji? Czy poprostu jak sformatuję komputer bądź jeszcze raz zainstaluje CODa to wszystko strace.

Opublikowano

Mam pytanie, czy mój postęp w grze multiplayer: level, bronie, perki etc. wszystko jest jakoś przypisane do mojego codu który podawałem przy instalacji? Czy poprostu jak sformatuję komputer bądź jeszcze raz zainstaluje CODa to wszystko strace.

Twoje postępy są przypisane do klucz, ponieważ po jego zmianie wszystko musisz zacząć od nowa. Można sobie dodać w bardzo łatwy i szybki sposób 55 lvl. Po formacie i przeinstalowaniu gry wszystko tracisz.

Opublikowano

Twoje postępy są przypisane do klucz, ponieważ po jego zmianie wszystko musisz zacząć od nowa. Można sobie dodać w bardzo łatwy i szybki sposób 55 lvl. Po formacie i przeinstalowaniu gry wszystko tracisz.

Nie rozumiem, możesz mi to dokładniej wyjaśnić? Mówisz że postępy są przypisywane do klucza, a po formacie nie ma nic. I jeszcze coś o tym 55 lv wspomniałeś.

Opublikowano

Nie rozumiem, możesz mi to dokładniej wyjaśnić? Mówisz że postępy są przypisywane do klucza, a po formacie nie ma nic. I jeszcze coś o tym 55 lv wspomniałeś.

Chodzi mu o to, że przy zmianie klucza (np. kupujesz grę i wpisujesz nowy klucz) wszystko musiałbyś wbijać od nowa. Jeśli wpiszesz stary (aktualny) klucz na którym grasz, wszystko powinno być (według ReallSkill) na swoim miejscu.
Opublikowano

Chodzi mu o to, że przy zmianie klucza (np. kupujesz grę i wpisujesz nowy klucz) wszystko musiałbyś wbijać od nowa. Jeśli wpiszesz stary (aktualny) klucz na którym grasz, wszystko powinno być (według ReallSkill) na swoim miejscu.

Nie. Po każdej zmianie klucza statystyki się resetują i trzeba zaczynać od nowa (po wpisaniu starego klucza również).

Gdzieś na forum jest opis jak szybko wbić 55 lvl, ale namieszali w dziale i ciężko cokolwiek znaleźć.

Opublikowano

@ReallSkill

Bzdura, robisz sobie wszesniej kopie swego profilu, obojetnie czy po formacie , czy po ponownej instalacji gry na tym samym kluczu, wklejasz wczesniej skopiowany profil i nic nie tracisz. (caly profil nie tylko cfg. poniewaz twoje osiagniecia sa zapisane w pliku mpdata)

Brawo za namawianie swierzego gracza do cheatowania.

btw.

- martwa cisza

- zakłócenia UAV

- bandolier

Perki by "ReallSkill" lol

28co9z8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...