Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy interfejs

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na oficjalnej Facebookowej stronie gry ukazał się screenshot przedstawiający nowy koncept interfejsu. Główne zmiany to kolorystyka (złoty/brąz), nieco większy rozmiar, nazwa samochodu w centralnym punkcie górnego paska i inne ikony. Niestety nie mam jak wstawić zdjęcia z poziomu telefonu, więc miło byłoby, gdyby ktoś wrzucił link w poście.
Nie wiadomo jeszcze, czy i kiedy zostaną wprowadzone zmiany.

1465715_656574177721626_1355217805_o.jpg

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest jedynie pomysł na interfejs zrobiony przez jakiegoś użytkownika więc szanse na to że taki będzie wprowadzony są znikome ale ciekawie wygląda tylko ten hud u góry za duży przez nazwę auta ;)

nxtVYBh.png

Opublikowano

Mi się podoba, radar jest trochę ładniejszy, ale jest trochę za duży, jeśli go poprawią to będzie ok.

Kolorystyka ok, ale fajnie by było gdyby reszta interfejsu gry była w złoto/brązowych barwach, ale to pewnie się zmieni, w końcu to dopiero zarys zmian.

Oby to dopracowali i zmienili kolorystykę całego interfejsu.

Myślę że takie "odświeżenie" gry wyjdzie tylko na plus.

Opublikowano

Myślę, że odświeżenie HUD czy interfejsu całej gry, menu itp, byłoby niezłym pomysłem ale zamieszczone zdjęcie średnio mi się podoba :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale wy jestescie durni !

Ktos zrobil ssa (dodal kilka dodatkow w gimpie) i juz wszyscy mysla, ze takie zmiany zostana wprowadzone w worldzie haha

Fixnow wstawil to na fejsa i to, by bylo na tyle.

Te matoly nie potrafia radzic sb z czitami / dodac "cos" nowego, typu samochód etc

A braliby sie za HUDA? HAHA Juz to widze!

Jedynie co potrafia to pisac newsy na Tweecie/FB/Stronce/Forum, dodac samochody na wyprzedaz, rotacje, tworzyc kody i nic poza tym!

Takie rzeczy co kazdy z was obecny potrafilby zrobic. (w tym ja)

Nie maja bladego pojecia o programowaniu/pisaniu skryptów...

Opublikowano

1.Ta ramka dookoła PowerUp'ów jest zbędna.Same PowerUp'y (wygląd) mogli by zmienić również.

2.HUD na górze mógłby się chować dla osób,które takie coś sobie ustawią w opcjach.Zostawał by na przykład sam napis "Need For Speed World" a po najechaniu myszką całość by się wysuwała.

3.Gdyby zmienili również kryjówkę,ekran logowania i animację przy ładowaniu,było by super.

Opublikowano

W ogólę powinni popracować nad wydaniem konkretnie nowej lepszej wersji Worlda.

Po pierwsze zabezpieczyć go, żeby było jakos mozna normalnie pograć.

Po drugie, wstawić lepszy silnik w grze, i całkowicie odświeżyć grę, na pewno grywalność by wzrosła, a w takiego normalnego NFSa to ludzie pograja pół roku po przemierze i trzeba będzie zająć się kolejną produkcją :P

142g9ox.png

Opublikowano

Odświeżenie wizualne dobrze zrobi moralnie na graczy bo będzie pikniej wyglądać ale to nie naprawi bugów, cheaterów i innych rzeczy z którymi zmaga się World. Mogliby wyłączyć grę na powiedzmy pół roku w celu naprawy tych błędów i uruchomić ją na nowo lecz ze poprzednimi statystykami bo zapłakałbym się jak by mi zabrali ponad 100 aut :D A co do silnika to ten może pozostać bo w końcu działa na starszym sprzęcie.

Opublikowano

Czy ja wiem, wg mnie Codemasters na grach z tego samego roku i podobnych wymaganiach sprawia lepsze wrażenie (GRID, Dirt2)

142g9ox.png

Opublikowano

Ale wy jestescie durni !

Ktos zrobil ssa (dodal kilka dodatkow w gimpie) i juz wszyscy mysla, ze takie zmiany zostana wprowadzone w worldzie haha

Fixnow wstawil to na fejsa i to, by bylo na tyle.

Te matoly nie potrafia radzic sb z czitami / dodac "cos" nowego, typu samochód etc

A braliby sie za HUDA? HAHA Juz to widze!

Jedynie co potrafia to pisac newsy na Tweecie/FB/Stronce/Forum, dodac samochody na wyprzedaz, rotacje, tworzyc kody i nic poza tym!

Takie rzeczy co kazdy z was obecny potrafilby zrobic. (w tym ja)

Nie maja bladego pojecia o programowaniu/pisaniu skryptów...

Jeśli oni tylko piszą newsy, to skąd wzięła się gra? Wątpię, żeby tak duża firma jak EA zatrudniała do pracy żółtodziobów.

Okaż im trochę zrozumienia, to nie są roboty, równie dobrze mogliby wprowadzać tylko wyprzedaże i promocje SB, a nie zajmować się rotacjami aut za IGC (tak jak to robił poprzedni zespół administracyjny).

@topic

Interface nie jest jakiś specjalny, kolorystycznie kompletnie nie pasuje do NFSW.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja caly czas mowie o Easy Studio, ktore nic nie potrafi siedzac przy worldzie pare miechow.

Gre stworzylo inne studio wiec nie wiem do czego to porownujesz.

Ten caly szef czy kto to jest (CAIN) odpowiedzial (Luckowi na tweeterze. Jesli wiecie kto to jest) na pytanie czy nowy zespol jest w stanie stworzyc "nowa zawartosc do gry".

Napisal cos w stylu, ze oni dopiero sie ucza i sa sprawdzani, oceniani.

Wniosek z tego, ze EA tak nisko upadlo, ze zatrudnilo "zoltodziobow" !

No ale nie oszukujmy sie, kasa sie liczy z nowych gier, nie starych!

Opublikowano

Ogólnie dosyć słabo to wygląda na tym screenie. Po co w ogóle ten napis Need For Speed World na górze? Na co to komu? No nie wiem może to faktycznie wyjdzie na plus ale przydało by się troche zmian jestem ciekaw jak to by się prezentowało w garażu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...