Bomick Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Używam bol-a od dawna. Zawsze wszystko było w porządku. Rozpocząłem rozgrywkę, pullnąłem blue dla junglera i po przejściu kilku kroków ujrzałem czarny ekran i taki oto komunikat: Próbowałem wiele razy rozpocząć grę ponownie, ale ciągle wyskakuje to samo. A to była gra up for promotion Dodam, że wyłączyłem antywirusa, ale nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adeek1122 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie działa ponieważ Bol nie jest aktualny dla ludzi, którzy nie mają Vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itoe♫ Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bol dla graczy bez vipa jest udostępniany tydzień po aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~LeXu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @up & 2up po co się wypowiadacie jak gówno wiecie ? Dodaj LoL'a i BoL'a do wyjątków w zaporze lub ją wyłącz. Możesz też zmienić rozdzielczość w configu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomick Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bol dla graczy bez vipa jest udostępniany tydzień po aktualizacji. Nie działa ponieważ Bol nie jest aktualny dla ludzi, którzy nie mają Vipa. gówno wiecie :P @up & 2up po co się wypowiadacie jak gówno wiecie ? Dodaj LoL'a i BoL'a do wyjątków w zaporze lub ją wyłącz. Możesz też zmienić rozdzielczość w configu gry. Zaporę systemu windows mam wyłączoną, tam samo jak zaporę AVG. Jak zmienić tę rozdzielczość ? Jeśli wszystko wcześniej działało to czemu mam zmieniać i na jaką rozdzielczość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zmień wersję z last na 4.xx by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wyłącz zaporę, jeśli to nie pomoże sprawdź czy wyłączenie antyvirusa coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.