Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze wrażenia na rankedach ! S4

zoxovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Rozmawiamy razem o S4 Rankedach.

U mnie lipa od zaczęcia 10 gier rankingowych miałem w każdej grze trolla nie wiem jak to jest możliwe ale miałem pecha.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Co tu dużo mówić, Riot coś spierdolił, i rankedy są zbugowane, ludzie spadają przykładowo z G1 na S2 po wygraniu 8/10 gier, ja czekam aż Riot to fixnie, nie zamierzam z platyny wracać na golda/silvera.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Co tu dużo mówić, Riot coś spierdolił, i rankedy są zbugowane, ludzie spadają przykładowo z G1 na S2 po wygraniu 8/10 gier, ja czekam aż Riot to fixnie, nie zamierzam z platyny wracać na golda/silvera.

Takie cos moze w sezonie 17 wprowadza ze nie bedziesz spadal.

Opublikowano

Bylem w presezonie w platynie 5 i obecnie jestem w goldzie4 uwazam ze grajac duo z moi kumplem z ktorym gralem prawie cale s3 wczoraj wyccarowalismy z 6 rankow 5 winow ale 6 prawie byl win tylko ze wygralismy tfa 4vs4 a caitl zamiast bic nexusa to pushowala topa -.- idiotka

Opublikowano

Po 10 rankedach okaże się czy zasługiwałeś na platyne czy nie, spadniesz niżej o całą dywizję (np. p1 - g5, p5 - s1) to znaczy że platyne to dla Ciebie za dużo :)

@top

Rankedy jak rankedy zdarzają się słabsze gry i gorsi gracze, nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Jeżeli przegrywałeś dużo rankedow to nawet po wygraniu 10 nie dostaniesz tej samej dywizji. Mój kolega miał bronze I i wygrał 6, teraz jest w bronze V. Ja po wygraniu 5/5 znowu trafiłem do tej samej dywizji - gold.

Opublikowano

kolega po 9/1 trafił z d1 do p4

ja z g1 do s4 po 8/2.

Coś tu kurwa jest nie tak. Riot zawsze musi coś spierdolić, teraz nie mogę wyjść z silva, bo w enemy prawie zawsze jest jakiś booster, a żadna osoba w moim teamie nie potrafi użyć ulta w tf'ach

graphic.png

Opublikowano

Tępy jesteś? To własnie jest reset. Sprawdzają Cie. Jesteś gunwem? to spadniesz.

Opublikowano

Powiem tak w s3 i przed sezonie zaczynając od golda potem platyna III grałem z normalnymi ludźmi wszyscy na tym samym poziomie, a teraz w s4 gdzie trafiłem do platyny IV (dużo nie straciłem) gram z ludźmi którzy w przedsezonie mieli SILVER I, GOLD V i nie grają na poziomie platyny nie oszukując się. Nie wiem jakim cudem w padli w te platyny V... Mam nadzieję że trafią tam gdzie ich miejsce. Trafiają mi się rodacy z nickami na końcu PL + 97,98.99 i zachowują się tak jakby naprawdę byli z tego rocznika :D

mqdefault.jpg

Opublikowano

Ludziom sie odechciewa grac bo pospadali w Ligach...

Wchodza grac Ranki zeby niszczyc innym gry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kurwa. Ja w s3 byłem w g5 . Wygrywając 7/10 spadlem do silvera 5 . No kurwa nie bd znowu przez silver lazl. MMR miałem dobre losowalo CZASEM platyny.

Opublikowano

Kurwa. Ja w s3 byłem w g5 . Wygrywając 7/10 spadlem do silvera 5 . No kurwa nie bd znowu przez silver lazl. MMR miałem dobre losowalo CZASEM platyny.

Po prostu miałeś słabe mmr. Ja w pre-s4 byłem w g5 a po wygranych 7 i przegranych 3 wrzuciło mnie do g4.

Opublikowano

Słabe MMR? Grałem często z goldami i czasami platynami. Moim zdaniem zjebało to wszystko się przez lagi. 2 gry miałem nie zaliczylonych.

Opublikowano

Słabe MMR? Grałem często z goldami i czasami platynami. Moim zdaniem zjebało to wszystko się przez lagi. 2 gry miałem nie zaliczylonych.

W Silverze V grałem z goldami i platynami. Po 7/3 trafiłem do bronze II. Proszę cię, nie pierdol. Jak umiesz grać to wygrasz, tyle.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Riot nic nie spierdolił, bardzo dobrze zrobił. Teraz wszystkie drewno, jakie tylko istnieje (w tym nasz 9jaróś9 :*) trafi do b5. Osobiście sam miałem s2 50pkt po 5 winach 4 lose mam s3 i dodaje po 29pkt. Wyczuwam ogromnego win strike i w ferie jeszcze bedzie gold :)

Opublikowano

Płacz, płacz i jeszcze raz płacz. Dlaczego płaczecie? Jak ludzie pisali, że nie potrafią wyjść z silvera/bronzu przez trolli, unskilledów i afków to ich gnoliliście (zazwyczaj) że są ciency i tam ich miejsce, bo przecież każdy gracz zasługujący na golda tam dojdzie i ich wycarruje :) No to macie okazje się wykazać ziemniaczki <3

Ja osobiście nie odczuwam większej różnicy - trolle zawsze były i będą. Osobiście po 7/3 trafiłem do golda 2 z golda 3, przy czym w sezonie 3 za win 24-30p za lose 10-15p.

Btw. Wszyscy piszecie że macie debili w teamie, a jak ktoś napisał tak kiedy trwał s3 to był zmieszany z błotem, dat logic. Będziesz w takiej dywizji na jaką zasługujesz ! (wasze słowa) i jeszcze jedno, byłem w silverze i wiem jak tam jest.

Opublikowano

Tępy jesteś? To własnie jest reset. Sprawdzają Cie. Jesteś gunwem? to spadniesz.

Gównem to musiał być twój stary, skoro udało mu się spłodzić takiego zajebistego imbecyla.

Ludzie z MMR na diamencie spadali to golda, na chuj się wypowiadasz jak się nie znasz? Aha, ponieważ to MPC Forum, gdzie modzi są równie tępi :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Maiqq kurwa naucz się czytać bronzie. W g5 zdarzało mi się grać platynami. Ale mnie takie sciery wkurwiają

Opublikowano

Z platyny najwyższa liga to gold.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...