.PanGlod. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czesc mam 1350ZP i chcialbym zainwestowac w postac dystansowa Pomozcie mi Jak mozecie to chcialbym abyscie napisali dlaczego ta? oraz jakis TUT z obrazkami(bo sa z takimi wygaslymi) Dzieki ----LIKE ZA POMOC---- x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjaDag Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Do 1350PZ to ty dostaniesz Ashe Sivir Teemo Anie Tristane Zielana Sorake Fidle Morgana Ryze TF VeigarMożliwe że coś pominąłem ,ale z tych postaci najbardziej polecam Anie ze wzgledu na OP Burst i stuna co chwile + Misiek na 40s Możesz też kupić Teemo który jest chyba najłatwiejszą postacią łatwo się nim farmi i możesz zabijać waląc czołem o klawiature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PanGlod. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wziolem Udyra CLS x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.