Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 Wordl Editor Mini-mapa serwer attr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ,tak jak w temacie mam pytanie co do programu Metin2 world editor'a :)

Jak zrobić serwer attr do map oraz jak zrobic mini-mape ? :) bo niby mial w weekend wyjsc w nowej wersji ;p ale nie widac nic

konto usuniete

Opublikowano

Mi osobiście nie chciało się szukać czy program posiada funkcję robienia minimapy więc sam dodałem kod, tak samo z cieniami więc to też jest jakieś wyjście.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mi osobiście nie chciało się szukać czy program posiada funkcję robienia minimapy więc sam dodałem kod, tak samo z cieniami więc to też jest jakieś wyjście.

Ale kogo to interesuje?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

JAK ZROBIĆ? Koleś ty ciągle piszesz że coś zrobiłeś ale nie rozumiesz że kolega w temacie chce rozwiązanie jak na tacy a nie że ktoś mu napisze tak jak ty że dodał kod...........

Chyba logiczne że chce to a nie chce sam pisać bo pewnie nie potrafi. (gdyby potrafił to by się nie pytał xD)

@ UP: Popieram. Masakra z tego Kolesia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...