Steico Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siemka ,tak jak w temacie mam pytanie co do programu Metin2 world editor'a Jak zrobić serwer attr do map oraz jak zrobic mini-mape ? bo niby mial w weekend wyjsc w nowej wersji ;p ale nie widac nic konto usuniete Odnośnik do komentarza
*HeadShot* Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 minimap to na stare sposoby lub kombinuj sam. Pliki to wrzuć mapke do konwertera od terenzo. Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/751646-dl-konwerter-map-regen-creator/ Tu masz ten program co robi attr. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Vatu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Co do minimapy to chyba trzeba coś dodać do mapy. Jak ktoś to umie to moge dać soruce tego programu samego zeby nie trzeba było pobierać całych wycieków. Wykonuję mapy do gry Metin2. KLIKNIJ Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mi osobiście nie chciało się szukać czy program posiada funkcję robienia minimapy więc sam dodałem kod, tak samo z cieniami więc to też jest jakieś wyjście. Odnośnik do komentarza
Metin2-Poland Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mi osobiście nie chciało się szukać czy program posiada funkcję robienia minimapy więc sam dodałem kod, tak samo z cieniami więc to też jest jakieś wyjście. Ale kogo to interesuje? Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mi osobiście nie chciało się szukać czy program posiada funkcję robienia minimapy więc sam dodałem kod, tak samo z cieniami więc to też jest jakieś wyjście. JAK ZROBIĆ? Koleś ty ciągle piszesz że coś zrobiłeś ale nie rozumiesz że kolega w temacie chce rozwiązanie jak na tacy a nie że ktoś mu napisze tak jak ty że dodał kod........... Chyba logiczne że chce to a nie chce sam pisać bo pewnie nie potrafi. (gdyby potrafił to by się nie pytał ) @ UP: Popieram. Masakra z tego Kolesia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.