Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Kradzież

Chinski Metek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

]Uwaga w grze znanej wam Warrock jest 1 złodziej ma nick w Grze Fireeek

Dochodzi do clanu prosi o chairmana Ukrad mi konto 61 lvl nick b0ski3 .

Prosze o pomoc moderatorow co z tym mozna zrobić.

Proszę dla tej Osoby wystawić opinię Negatywną

Z Góry Dziekuje za Pomoc

Opublikowano

bo brat mi mowi, ze wczoraj z nim gral ^^

dawales mu haslo alb cos?

znasz odp. do zmiany hasla?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Niech Fireeek odda mu to konto i zajmie się najlepiej swoim kontem !!!! CO on sobie mysli ze to dla zabawy ? te konto ma swoją wartość znajomi powiedzcie mu żeby oddał to konto właścicielowi !!!! JAK TAK MOŻNA???

Opublikowano

b0ski3 to konto kradzione. Miało ono kiedyś nick sl0niczek3 (coś podobnego). Znam osobiście osobę, która to konto prawowitemu właścicielowi ukradła. Potem zmieniła nick na b0ski3. Nie wiem czy to ty Riptor (tu zwracam się do autora tematu)czy sprzedałeś to konto, wiem tyle, że właściciel prawdziwy właściciel stracił je już dawno. Fireeek miał dostęp do passów tego konta, ponieważ mówił mi, że sam mu je podałeś. Co do odpowiedzi, to podał mu je pewnie ktoś z naszego starego klanu TGT, bo nawet ja je znam...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Wszystko wiadomo dowiedziałem się tego samego przed chwilą i nawet więcej konto te autor zabrał teraz obecnie b0ski3 z moich źródeł jest sprzedawany wszystko jest wyjaśnione prosze o minusy i zamknięcie tematu

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Zrozumcie to ze autor tego tematu to złodziej i upomina się o konto które zrobił przyzwoity gracz i nabił tam 60 lvl poczym autor tego tematu ukradł to więc weźcie zrozumcie to male pedaly.. I dobrze tak obsrancowi nauczyl sie nie krasc kont bo prawdziwy player konta umie je odzyskac

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

piszac ticketa do k2 nic nie zdzialasz to twoja glupota ze sie tak dales k2 napisze ci to samo co ja

a wiec strata czasu jest pisanie ticketu

jak pamietam to obydwa konta sa kradzione

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

piszac ticketa do k2 nic nie zdzialasz to twoja glupota ze sie tak dales k2 napisze ci to samo co ja

a wiec strata czasu jest pisanie ticketu

jak pamietam to obydwa konta sa kradzione

RMCF co on napisze jak nie zrobil tego konta i nie pamieta dat po prostu ... to skończony debil i złodziej więc można już zamknąć

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

napisać można jak się jest właścicielem konta, kupowało się premki, ma się dowodzik zakupu i się do K2 wyśle stosowny ticket - a jak się jest złodziejem to ... dobrze takiej k...

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Kurw* Ty Jesteś Jakis Chory(BEz Obrazy) Pisze Ci W WR ze ci Pomogę bo znam jego dane itp itd zadzwoń do mnie na skype lub na gg napisz a po 2 mój kolega z rl brał udział w spisku i da mi pasy do tego konta i ci odzyskam tylko zadzwoń

GG:10788626

XFire:lancutek13(mam twój XFire )

• Dodaj nową pozycję...