Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

Typ serwa  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jaki serwer wolicie

• Hardcore+Gildie
    • Survival+Gildie
      0
    • Hardcore
      0
    • Survival
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam zamiar postawic serwer tylko nie wiem na jakim typie serwa ludzie z checia beda grac ;p

I jaki hosting wybrac najtanszy i dobry :)

Prosze nie pisac mi czy ''moge byc adminem'' czy moge pomoc'' juz mam ludzi ;p Ale jak cos to reklama serwa bedzie na mpc i moze rekru bedzie ON xD

Opublikowano

Jest pierdyliart podobnych tematów, ale dobra. Jaki masz fundusz, czy masz techników ogarniających Jave? Jak masz zamiar postawić serwer mniej niż 80 slotów to freebuild, albo skyblock. Chyba, że masz ludzi, czas to możesz RPG´a jebnąć dobrego, bo na dziś dzień nie ma ich dużo.

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Ze swoich doświadczeń i czasu przebytym w tworzeniu serwerów polecam Ci hosting craftserve, bo uważam, że jest on po prostu najlepszy. W dodatku niedawno stworzyli innowacyjny launcher i modstore, który znacznie ułatwia tworzenie serwerów z modyfikacjami. ;)

Tutaj masz ofertę:

https://craftserve.pl/offers

Jak chcesz przetestować ten hosting to napisz do mnie na PW, a wyślę Ci kod na testowy serwer. ;)

A co do typu serwera to zrób taki jaki potrafisz zrobić najlepiej, ponieważ najlepiej on wtedy wyjdzie. :)

Opublikowano

Br3nd,

czemu wprowadzasz go w błąd? za serwer 8GB ramu na 80 slotów kosztuje aż 170 zł.

Na przykład w enderchest.pl masz dobre i tanie serwery, FiberHost mogę polecić bo mam i jestem z niego zadowolony, kiedyś miałem serwer z craftserve to były na nim straszne lagi z zainstalowanym jedynym bukkitem... i co do hostingów to pixelteam.net jest warty uwagi, za te 170 zł na craftserve za 80 slotów tutaj postawisz sobie 214 slotów z 15GB ramu :)

PS.

po jakiego grzyba Ci launcher jeżeli serwer jest np. Skyblock czy SV+Frakcje? o_O

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...