Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czym wyccarować

TSM Bjergsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na midzie ponieważ grasz postaciami AP,których skille mają wysoki DMG oraz mogą być obszarowe,a do tego możesz roamować.

Opublikowano

Ziggs, Lux, Gragas... Postacie takie, które bez problemu zmienią tok team fightu swoim ultem, pomogą w early swoją mobilnością oraz nie padną na 2 strzały ;)

Opublikowano

Na midzie najłatwiejszy sposób na carrowanie to Anie
Burst i po tobie .
Oddasz jej 3 kile i pożegnaj się z midem :)
dziś grałem z taką anie to w mid game ściągała nidale na Q + Hit a reszte teamu na R+W :)
0 szans nawet Tłusty Mundo jak ja widział to nie podchodził za blisko :D

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Annie dobrze idzie carrowanie, jak sie wszyscy w kupe zbiora to wpierdalasz do srodka tribersa ofc z stunem i juz praktycznie po teamfightcie.

Opublikowano

powiecie że i tak jestem brązem, ale i tak sie wypowiem. Gdy wbiłem tylko 30 lvl , spadłem do 750 elo(Wtedy było jeszcze elo) i pomyślałem że do końca sezonu wbije ileś tam elo. I okazało się że Katariną w ciągu 12 dni udało mi się zdobyć ponad 530 elo, i zabrakło mi nie całe 140 do golda, więc zdobyłrm silv1. Jednakże w następnych sezonach że w silver/gold też najlepiej carrować katą. Nawet jak ktoś cie kontruje, jest % że ty wygrasz linie, nie dlatego że masz farta, ale dlatego że jak ogarniasz 2 postać, to dla ciebie słowo kontra nie istnieje.

Więc polecam ci katarine. Jak umiesz wyczuć akcje/czas. I jak enemy mają mało cc żeby ci przerwać ulta, to pickaj i witam gold.

Opublikowano

Najlepsza jest syndra a nie jakaś gówniana lux. Wczoraj na nią grałem, lux można wycarrować? Dorwałem sie tylko na mida to poddali się w 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...