Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis Wars

Ittachii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę , przedwczoraj kupiłem sobie gierkę (oryginał ) crysis warhead .

przeszedłem całą grę a teraz chciałbym sobie pograć w necie ale jest problem .

zainstalowałem multiplayer wszedłem do gry zrobiłem konto i mam do wyboru dwa rodzaje

szybka potyczka i gra w sieci

jak daje grę w sieci jest ostrzeżenie że otworzy się okno przeglądarki z której mam ściągnąć aktualizacje ale ten patch 1.5 ma 300 mb ponad

więc jeśli to mi nie pomoże to 2-3 h pójdą się ........ .

a jak daje szybką potyczkę muszę się zalogować więc się loguje a później kolejne ostrzeżenie : Nieudana weryfikacja klucza CD . Czy chcesz go zmienić

szukałem tego klucza na pudełku go nie ma jest jedynie na instrukcji numer seryjny i taki klucz : 9T66-PMLG-TFBN-AN9X-UF4S

na internecie znalazłem też kilka innych ale żaden nie działa niezależnie czy go wpisze z dużej czy z małej litery , bez czy z myślnikiem to i tak za każdym razem to samo .

czyli : Nieudana weryfikacja klucza CD . Czy chcesz go zmienić

kilkukrotne przechodzenie misji mnie już nie rajcuje więc jak ktoś mi powie co mam zrobić dam mu 5x5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...