leper1233 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mój pseudonim to Leper, chciałbym podkreślić że przez jedno "p" jakoś lepiej to wizualnie wygląda i od pewnego czasu mam spiny co do swojego pseudonimy bo w każdej grze używam tego pseudonimu i został wymyślony jeszcze za czasów 2 klasy podstawówki i teraz kupe lat później ten nick kojarzy mi się z jakimś gimbusem moim pytaniem jest czy gdybyście usłyszeli od jakiegoś kolegi/koleżanki takie słowa: "Znasz takiego Lepera z jakiejś tam gry ?" to co byście sądzili na jego temat, prosiłbym o odpowiedź nie związaną z polityką x Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 "Znasz takiego Lepera z jakiejś tam gry ?" to co byście sądzili na jego temat, prosiłbym o odpowiedź nie związaną z polityką Nie obraź się, ale chyba bym się zaśmiał. Ale najważniejsze, że masz swój nick. Jednemu się podoba, a drugiemu nie. Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zależy czy byłoby czy znasz lepera123 lub czy znasz lepera. Jeśli bym usłyszał nazwę z tymi cyframi to bym skojarzył gracza z dzieckiem, ale samo leper nie kojarzy mi się z gimbusem. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nick może być, ale tylko w wersji bez cyfer. Nie jest najgorzej. Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Co się przejmujesz! Ja mam Besiek, znajomi przekręcają na Basiek, czasami Baśka nazywają i jest dobrze W grach z reguły nie mam jednego nicku, bo preferuje grę Alone, ew. w gildii. Wyjątkiem są osoby, które znam od kilku lat (przewaga czasów Tibii ). Odnośnik do komentarza
~1964~ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zależy czy byłoby czy znasz lepera123 lub czy znasz lepera. Jeśli bym usłyszał nazwę z tymi cyframi to bym skojarzył gracza z dzieckiem, ale samo leper nie kojarzy mi się z gimbusem. gimby rzondzo bo majo cyferki @top Najpierw skojarzyłoby mi się z polityką, dopiero potem z osobą z danej gry. Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobry nick. Lepszy niż coś pokroju magicznykrzysztof10454723 jak większość osób ma. Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W tym dziale też są jakieś granice. Temat jest bezsensu.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.