Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o moim pseudonimie ?

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pseudonim to Leper, chciałbym podkreślić że przez jedno "p" jakoś lepiej to wizualnie wygląda i od pewnego czasu mam spiny co do swojego pseudonimy bo w każdej grze używam tego pseudonimu i został wymyślony jeszcze za czasów 2 klasy podstawówki i teraz kupe lat później ten nick kojarzy mi się z jakimś gimbusem moim pytaniem jest czy gdybyście usłyszeli od jakiegoś kolegi/koleżanki takie słowa: "Znasz takiego Lepera z jakiejś tam gry ?" to co byście sądzili na jego temat, prosiłbym o odpowiedź nie związaną z polityką xD

x

Opublikowano

"Znasz takiego Lepera z jakiejś tam gry ?" to co byście sądzili na jego temat, prosiłbym o odpowiedź nie związaną z polityką xD

Nie obraź się, ale chyba bym się zaśmiał. Ale najważniejsze, że masz swój nick. Jednemu się podoba, a drugiemu nie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zależy czy byłoby czy znasz lepera123 lub czy znasz lepera. Jeśli bym usłyszał nazwę z tymi cyframi to bym skojarzył gracza z dzieckiem, ale samo leper nie kojarzy mi się z gimbusem. ;)

Opublikowano

Co się przejmujesz! :D Ja mam Besiek, znajomi przekręcają na Basiek, czasami Baśka nazywają i jest dobrze ;)

W grach z reguły nie mam jednego nicku, bo preferuje grę Alone, ew. w gildii. Wyjątkiem są osoby, które znam od kilku lat (przewaga czasów Tibii :) ).

Opublikowano

Zależy czy byłoby czy znasz lepera123 lub czy znasz lepera. Jeśli bym usłyszał nazwę z tymi cyframi to bym skojarzył gracza z dzieckiem, ale samo leper nie kojarzy mi się z gimbusem. ;)

gimby rzondzo bo majo cyferki

@top Najpierw skojarzyłoby mi się z polityką, dopiero potem z osobą z danej gry.

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...