Adriano™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Strasznie spodobał mi sie skin który bedzie jutro na promocji, i okazja jest aby go kupić. Z RP by nie było problemu, tylko nasuwa sie pytanie czy Kog'Maw dorównuje aktualnym pick'a na bocie. Chodzi mi tutaj o Jinx, czy też Luciana. Z jednej strony ładny ma poke na wrogi team (tak mi sie wydaje po skilach), lecz z drugiej strony czy poradzi sobie 1v1 np. z Vayne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Imo beznadziejny. Słaby, nudny, brzydki. Nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Prawie każdy go miażdży brak escape, jedynie coś z W może zdziałać ale też niezbyt wiele. Już Ashe lepszym wyborem będzie. Nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie opłaca się, manożerny, szybko się nudzi, nie ma escape, no jedynie może w late coś zrobisz. Nie kupuj, kup sobie ciekawszego adc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.