Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Party program detected

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od wczoraj zaczęły mi wyskakiwać błędy party program detected. Dzieje mi się to gdy gram normalnie i gdy chcesz otworzyć ogień to broń "tylko się rusza, a pociski siedzą w magazynku". Przeczyściłem komputer, wyłączyłem zaporę, reinstal, wyłączyłem zbędne procesy itp. ale nie pomogło. Dziś wyskoczył mi 3 raz ten komunikat :(

Czy mogę się spodziewać bana? Nie używam żadnych wspomagaczy, ovc itd.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Wydaje mi się że coś Ci usunęło pliki. Sprawdź w kwarantannie w antywirusie, oraz go wyłącz po tym. I masz to cały czas czy zdarza się raz na jakiś czas?

Opublikowano

A ja sie tylko zapytam czy masz jakies program uruchomione takie jak skype, gg czy gameboster lub tego typu programy mozesz jeszcze podac jaki windows posiadasz. Mi wyskakukuje taki komunikat gdy robie bunnyhopa i wstrzykuje stamine badz strzelam.

PS> jesli martwisz sie o bana to napisz im ticketa o takim problemie zebys naprawde nie dostal bana musisz opisac ta sytuacje ze juz kolejny raz wyskakuje Ci taki komunikat i musisz podac w jakiej sytuacji Ci sie to dzieje ^_^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Wydaje mi się że coś Ci usunęło pliki. Sprawdź w kwarantannie w antywirusie, oraz go wyłącz po tym. I masz to cały czas czy zdarza się raz na jakiś czas?

Sprawdzałem i nic, anty wirus wyłączony i jak na razie błąd nie wyskoczył

A ja sie tylko zapytam czy masz jakies program uruchomione takie jak skype, gg czy gameboster lub tego typu programy mozesz jeszcze podac jaki windows posiadasz. Mi wyskakukuje taki komunikat gdy robie bunnyhopa i wstrzykuje stamine badz strzelam.

PS> jesli martwisz sie o bana to napisz im ticketa o takim problemie zebys naprawde nie dostal bana musisz opisac ta sytuacje ze juz kolejny raz wyskakuje Ci taki komunikat i musisz podac w jakiej sytuacji Ci sie to dzieje ^_^

Wszytko wyłączone miałem, nie używam GameBostera.

1390320999-U390167.png

A jeśli chodzi o Ticket to co mam tutaj wybrać: 1390321316-U390167.png

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Myślę, że podchodzi to najbardziej pod bug'a. W końcu nie używasz hacków itp, więc nie powinno się to pojawiać. Może to też być jakiś chwilowy problem i już będzie ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...