Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki najlepszy pakiet na maxcraft.pl

Holmes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zakupic serwer na maxcrafta, lecz nie wiem jaki pakiet. W pakiecie SerwerMinecraft MAX jest 100MB/slot pamięci ram, lecz w przypadku pakietu SerwerStarMade Ramy sa bez limitu. Pewnie lepiej jest kupić serwer ten bez limitu. Ale czy nie ma żadnego haczyka ? Dziwi mnie to że w obu pakietach cena za slot jest jednakowa . Co myslicie ?

Opublikowano

Serwer publiczny, ok. 30 slotów. Tylko mam serwer na ownserwer i mam 4000MB ram, i mi brakuje, wiec zamierzam przejsc na maxcrafta tylko teraz nie wiem jaki pakiet. Pewnie maxcraft ma lepsze serwery od ownserwer i nie będzie tak zżerało ram.

Opublikowano

Po co ci 30 slotów na serwer prywatny? Weź moze pomyśl nad czymś tańszym i lepszym np. mine24.pl ?

Opublikowano

Przy Minecraft MAX też możesz wyłączyć limit ram tylko nie radzę bo jak serwer się spier*** to wszytko pójdzie się chrzanić.
Mój serwer na maxcrafcie ma 35 slotów przy full serwerze trochę są lagi. Ale za takie pieniądze polecam kupić lepsze i tańsze niż mineserv ; )

Opublikowano

Sorki mój błąd, serwer chce dać publiczny. Ale kiedyś przy pakiecie max pisalo "mozliwosc wyłączenia limitu ram" A teraz nic nie pisze. Tylko na ownserwer mam 3960MB ram i zrobione na 28 slotów. I mi brakuje. I wlasnie tak sie zastanawiam, bo na maxcrafcie chcialem zrobic 30 slotow, czyli 3000 ram. Więc skoro na ownserwer mi brakuje to na maxcrafcie też bedzie , czy po prostu maja lepsze serwery i nie będzie tak obciążało ram ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...