dddaad Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam planuje zakupić jednorazowo : http://allegro.pl/karta-smart-hd-telewizja-na-karte-tnk-1-miesiac-i3890735715.html I mam pytanie, po miesiącu gdy skończy mi się subskrybcja. To nie muszę płacić nic więcej i będe miał te 15 kanałów bez opłat?. Jak to jest z tym.? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 jest tak jak piszesz ale musisz mieć dekoder nc+ If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Napewno Musi być tylko z NC+?. Bo wyczytałem że wystarczy obojętnie jaki dekoder który jest zgodny z systemem dostępu warunkowego CONAX. Ja mam taki dekoder: Jest on zgodny z systemem CONAX. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 to ci zapewni, nie wiem jak po miesiącu na niektórych urządzeniach po prostu wyłącza zakodowane kanały ( te 15 co chcesz oglądać ) ale działają normalnie wszystkie inne naziemne nie kodowane oczywiście mowa o naziemnej, z satelitarną jest podobnie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Okej, dzięki za odpowiedź, tyle chciałem wiedzieć. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.