Skocz do zawartości

[Problem] Samsung Note - bardzo dziwny problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj przyszedł do mnie nowy telefon, Samsung Note no i chciałem sobie wgrać na niego jakąś muzykę, tapetki z kompa.

Podłączyłem przez USB, wgrałem co tam miałem wgrać, wchodzę do galerii już na telefonie i lekkie zdziwko.

Oczywiście to co chciałem wgrać, tam się znajdowało, lecz wyskoczyły mi jakieś nowe albumy ze zdjęciami, np 1 album zawiera 20 zdjęć tego samego obrazka. Są to zdjęcia z kompa, bo gdzieś je tam miałem zapisane, ale nie wgrywałem ich na telefon.

Nie da się ich usunąć przez telefon, ani nie ma ich nigdzie zapisanych we folderach karty i telefonu. Przepatrzyłem wszystkie foldery i ani śladu niechcianych zdjęć.

Dodam jeszcze, że na kompie używam programu Picasa 3 do otwierania/"edycji" zdjęć i taka sama opcja pojawiła się w moim Note, tylko że nie otwierania a udostępniania.

Kompletnie nie mam pojęcia, co mam robić. Pewnie powiecie, "dostaw je", natomiast one zaśmiecają całą galerię, bo jest 7 albumów i w nich 350 zdjęć, możliwe 4, 5 obrazków. Czyli większość to kopie.

Jakieś sugestie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Samsung Note   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...