Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie czy od kilku dni wam tez nie przychodzą punkty. Bo ja robie takie reklamy jak zawsze no i nic mi nie przychodzi

Opublikowano

Playspan poradnik

Ok gdy już wszystko wypełniliśmy czekamy troszkę czasu aż przyjdą punkty gdy jednak nie przyjdą , wchodzimy w Ultimate Point -> Earn -> Ofer Pal -> Contact Offerpal i klikamy w na ofercie która wypełnialiśmy po czym trzeba dać swój e-mail ,(zaznaczyć czy chcemy o coś zapytać albo że nie dostaliśmy swoich punktów za formularz który wypełniliśmy wcześniej) i wklejamy wiadomość która przychodzi na mail z tego formularza .

NP to moja wiadomość z Ipsos i-Say

Cytat

Ipsos i-Say

Dear Adrian,

There's one last step to join the panel.

Click here to confirm your registration

If clicking on the link doesn't work, just copy and paste the following URL into your browser:

https://register.i-s...1a593b1d70ebfaf

Watch for a confirmation page after you click. You'll find the link to do your first survey – the "Getting to Know You" survey.

Once completed, you'll be entered into the $5000 sweepstakes. That's all there is to it.

If you have any problems, please contact us at [email protected] or 1-866-893-1188.

Thanks – we can't wait to start hearing from you,

Emily Martin

Director of Research

i-Say Panel | 1600 Stewart Avenue, Suite 500 | Westbury, NY 11590 | Privacy Policy Make sure to add [email protected] to your address book/safe senders list so you can receive emails from us. Otherwise, they may end up in your junk mail.

Właściwie to nie musi być akurat wiadomość z poczty może to być SCREEN instalacji programu bo nie raz trzeba coś zainstalować żeby dostać punkty np. ZWYNKY

bo szukać chociaż na 1 stronie to nie potrafisz ...

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

21. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale War Rock ogólnym zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może większość), chce aby na forum panował porządek.

stosuj sie do regulaminu anie go lamiesz

zamykam

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...