piotr111 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 I czy jest to bezpieczne, wiem że łatwo odzyskać ale jeśli gościu da mi go z e-mailem to też będzie łatwo odzyskać? Moje główne konto jest w Silver V jednak jest na serwie rosyjskim co uniemożliwia mi przeniesienia się Westa lub NA. Same kupienie tylu RP kosztowałoby 80 zł to konto jest od 100 zł na licytacji. http://allegro.pl/konto-league-of-legends-97-postaci-platyna-2-eu-na-i3878666791.html tu link. Czy możecie mi kogoś polecić w sensie nie oszusta tylko uczciwego allegrowicza co sprzedaje konta. Jak będziecie mieli jakieś inne lepsze aukcje z dużą ilością postaci i skinów w dobrej cenie to dajcie linka bo szukam i jakoś nie zachęcają mnie oferty. Zbieram minusy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil5530 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie warto, zawsze może on odzyskać konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Konto jako tako mogło by się opłacać(przy licytacji),ale sprzedający może je odzyskać,więc kupujesz go na własną odpowiedzialność co się wiąże z ryzykiem. Co do samego e-mail'a to jak będziesz go miał to Ci nic to nie da,są teraz sposoby do odzyskania konta,do tego jeśli jesteś w S5 to nie masz takich umiejętności żebyś grał w goldzie(wyższy poziom). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denush Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A nie lepiej kupić sobie jakieś czyste konto zrobione na 30 lvl? Na forum BoLa podobno można takie konta kupić dosyć niedrogo. Oczywiście polecam to robić, jeżeli mieszkasz za granicą, gdyż takie konto wtedy jest bardzo tanie. Przykłady: http://botoflegends.com/forum/topic/4593-100-refs-lvl-10-35%E2%82%AC-redeem-rewards-in-less-72h-lol-referral-service-20-lvl-10-lvl-5-level-up-any-lvl-to-30/ 20 euro za konto 30 lvl z samym IP. Możesz kupić również konto z reffami drożej. I chyba bardziej ufałbym temu typkowi, gdyż on ma to konto gdzieś. Odpala jednego bota więcej na tydzień i już . Konta z allegro najczęściej są tracone po kilku miesiącach. Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.