Shiniox Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siema, mam takie 2 pytania odnosnie CS'a. Zdobyłem już 25 przedmiotów, lepsze i słabsze, no ale chciałbym się coś powymieniać. Gdzie polecacie napisać lub szukać ludu do wymiany ? Kolega mi mowil o jakichś grupach na FB i tam ludzie spamują i się wymieniają? Więc, gdzie wy się wymieniacie ? Rynek steam mi nie działa bo tam jakiś miesiąc od zakupu trzeba. No i 2 pytanie. Dlaczego tak długo szuka mi meczy turniejowych ? Zagrałem 4 mecze, szukało po 15 sekund, chciałem zacząć 5, byłem 24 min w kolejce i zrezygnowałem, o co chodzi ? Zawsze w wieczornych godzinach tak długo mi szuka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheaters24 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wymieniaj się na stronie bazaar.tf i tf2outpost.com z tym miesiącem od zakupu chodzi że po tym czasie możesz sprzedawać i kupować itemki (jakieś zabezpieczenie przed oszustami takie zrobili)ale jak masz skiny warte ok 90 centów(i więcej) opłaca się je sprzedać i uzbierać na inną gre albo wziąć więcej skinów mniej wartych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wymieniaj się na stronie bazaar.tf i tf2outpost.com z tym miesiącem od zakupu chodzi że po tym czasie możesz sprzedawać i kupować itemki (jakieś zabezpieczenie przed oszustami takie zrobili)ale jak masz skiny warte ok 90 centów(i więcej) opłaca się je sprzedać i uzbierać na inną gre albo wziąć więcej skinów mniej wartych. A gdzie mogę sprawdzić ceny przedmiotów po ile opłaca się sellać itd ? I jaki jest fajny skin do ak i m4 i po ile chodzi ? Napiszcie mi jakiego szukac ;p Jakieś takie niebieskie bronie żeby były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheaters24 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja zazwyczaj wartość broni sprawdzam na rynku bo nie znalazłem stron typu backpack.tf na cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 https://www.facebook.com/groups/639196842781214/ https://www.facebook.com/groups/432585826853469/ Masz grupy na fb. Zagraniczną jak i polską. 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Co do tego oczekiwania na mecze, to valve znowu coś zjebało z serwerami i nic na to nie poradzisz. Możesz jedynie spróbować od nowa poszukać czy cuś. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A jakie są wg was najlepsze z tańszych skinów do popularnych broni ? Zależy mi na m4(tym zwyklym a nie tym co mozna dac tłumik czy cos) i ak. Mam 3 żółte paczki, więc chciałbym za 3 żółte wymienić na jakiegoś skina, ale jak pisałem, nie za drogi Więc proponujcie jakich itemów szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Steam -> Społeczność -> rynek -> tam sobie wpisz np m4a4 czy ak-47 i sprawdzaj. 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Steam -> Społeczność -> rynek -> tam sobie wpisz np m4a4 czy ak-47 i sprawdzaj. No ale tych skinów jest za dużo, nie będę wszystkich po kolei sprawdzał :P I jeszcze co znaczy że jest w idealnym stanie lub lekko używana lub coś jeszcze innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Chodzi o zewnętrzny wygląd broni. Im lepsza jakość tym droższa cena. Im jakoś gorsza to widać że skin jest poździerany itd. 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A czy skiny zużywają się po jakimś szasie i tracą na jakości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A czy skiny zużywają się po jakimś szasie i tracą na jakości ? Kiedyś chyba tak było, ale teraz już nie. Taki jaki wylosujesz taki zostaje. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ok, a powiecie mi jeszcze, na jakim celowniku opłaca się najbardziej grać? Widziałem jakieś generatory celowników, i jak wtedy dodać taki swój do gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 kod zgenerowany dodajesz do swojego cfg (z tego generatora) 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ok ogarnę potem ;d A macie jakieś może komendy i ustawienia na myszkę? Bo moją czasem mi sie tak dziwnie gra, tak jakby lekko lagowała.. Raczej to wina myszki i nie wiem czy da się to poprawić w grze, jak nie, to jaką myszkę polecacie do cs'a ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ref. + Polecacie jakichś streamerów aby nauczyć się dobrze grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheaters24 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 allplaypl (yt) ma dobre poradniki jak grać m4a4 i ak-47 wzorowałem się na nich i lepiej mi się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 allplaypl (yt) ma dobre poradniki jak grać m4a4 i ak-47 wzorowałem się na nich i lepiej mi się gra Ok oglądnąłem 2 poradniki do AK i M4, a macie jakichś streamerów popularnych ? Bo chcialbym zobaczyc ogolnie jak grają:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 neogear neo snax jaruś, jest pare. 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jaki skin do m4 kupić do 1euro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksywabezliter Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 taki jaki Ci sie podoba ;\ 55555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLATKER Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Najlepiej się wymieniać na http://csgolounge.com Masa chętnych, co sekunde z 20 nowych ofert. A skin do jakiego M4 ? A1 czy A4 ? Do A1 to Tundra jest w miate ładna a do A4 to Zirka będzie ładnie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.