Skocz do zawartości

Przedmioty i Mecze Turniejowe.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam takie 2 pytania odnosnie CS'a.

Zdobyłem już 25 przedmiotów, lepsze i słabsze, no ale chciałbym się coś powymieniać. Gdzie polecacie napisać lub szukać ludu do wymiany ? Kolega mi mowil o jakichś grupach na FB i tam ludzie spamują i się wymieniają? Więc, gdzie wy się wymieniacie ?

Rynek steam mi nie działa bo tam jakiś miesiąc od zakupu trzeba.

No i 2 pytanie.

Dlaczego tak długo szuka mi meczy turniejowych ?

Zagrałem 4 mecze, szukało po 15 sekund, chciałem zacząć 5, byłem 24 min w kolejce i zrezygnowałem, o co chodzi ? Zawsze w wieczornych godzinach tak długo mi szuka :P

wymieniaj się na stronie bazaar.tf i tf2outpost.com

z tym miesiącem od zakupu chodzi że po tym czasie możesz sprzedawać i kupować itemki (jakieś zabezpieczenie przed oszustami takie zrobili)ale jak masz skiny warte ok 90 centów(i więcej) opłaca się je sprzedać i uzbierać na inną gre albo wziąć więcej skinów mniej wartych.

wojownik024_gameplay.png

wymieniaj się na stronie bazaar.tf i tf2outpost.com

z tym miesiącem od zakupu chodzi że po tym czasie możesz sprzedawać i kupować itemki (jakieś zabezpieczenie przed oszustami takie zrobili)ale jak masz skiny warte ok 90 centów(i więcej) opłaca się je sprzedać i uzbierać na inną gre albo wziąć więcej skinów mniej wartych.

A gdzie mogę sprawdzić ceny przedmiotów po ile opłaca się sellać itd ?

I jaki jest fajny skin do ak i m4 i po ile chodzi ? Napiszcie mi jakiego szukac ;p Jakieś takie niebieskie bronie żeby były :D

A jakie są wg was najlepsze z tańszych skinów do popularnych broni ? Zależy mi na m4(tym zwyklym a nie tym co mozna dac tłumik czy cos) i ak.

Mam 3 żółte paczki, więc chciałbym za 3 żółte wymienić na jakiegoś skina, ale jak pisałem, nie za drogi :D Więc proponujcie jakich itemów szukać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Przedmioty i Mecze Turniejowe.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...