maTixPlayGames Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam mam problem z klatkowaniem w gta IV. Niedawno udało mi się naprawić błąd z klatkowaniem poprzez wyłączenie zapisywania klawiszy, ale teraz pojawił się problem - gdy używam klawiszy A, D, SPACJA to gra klatkuje mi na 1 sekundę. Zmiany w opcjach nie pomagają. Nie piszcie żebym instalował patche bo one tylko psują mi gta To na pewno nie wina moje komputera: GeForce GT 640 AMD FX-4100 Quad-Core Processor 8,00 GB pamięci RAM (użyteczne 7,98 GB) Wersja sterownika: 331,65 System operacyjny: Windows 7 Home Premium Do GTA wgrałem tylko spolszczenie. Proszę pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel188 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam mam problem z klatkowaniem w gta IV. Niedawno udało mi się naprawić błąd z klatkowaniem poprzez wyłączenie zapisywania klawiszy, ale teraz pojawił się problem - gdy używam klawiszy A, D, SPACJA to gra klatkuje mi na 1 sekundę. Zmiany w opcjach nie pomagają. Nie piszcie żebym instalował patche bo one tylko psują mi gta To na pewno nie wina moje komputera: GeForce GT 640 AMD FX-4100 Quad-Core Processor 8,00 GB pamięci RAM (użyteczne 7,98 GB) Wersja sterownika: 331,65 System operacyjny: Windows 7 Home Premium Do GTA wgrałem tylko spolszczenie. Proszę pomóżcie. moze wina spolszczenia ja jak wgralem raz to crashe mialem odinstaluj je i sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTixPlayGames Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nadal to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WE*DIE*TOGEDER Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 jakiego masz patcha, gra pirat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.