Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze odpalenie gry

Michlo771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zainstalowałem sobie SMITA. Ściągnąłem wszystko i chciałem uruchomić grę ale wyświetlał mi się komunikat: "Program HiRezUnifiedLauncher przestał działać".

Jak rozwiązać ten problem?

POMOCY

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny? Jeżeli win 7 to zrób tak:
Start-->Panel Sterowania-->Dźwięk-->Odtwarzanie-->Głośniki-->Zaawansowane-->Format Domyślny--> i tam mamy Częstotliwość próbkowania i głębie w bitach.
zmieniamy z 24 bity, 48000 Hz(jakość studyjna) na 24 bity, 96000 Hz(jakość studyjna)
problem powinien zniknąć, ale jeżeli nie to popróbujemy dalej.

+ dla pewności uruchom program jako administrator

Edit: albo prościej, w prawym dolnym rogu powinieneś mieć taki pomarańczowy znaczek dźwięku i w nim wszystko tam masz :v

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny? Jeżeli win 7 to zrób tak:

Start-->Panel Sterowania-->Dźwięk-->Odtwarzanie-->Głośniki-->Zaawansowane-->Format Domyślny--> i tam mamy Częstotliwość próbkowania i głębie w bitach.

zmieniamy z 24 bity, 48000 Hz(jakość studyjna) na 24 bity, 96000 Hz(jakość studyjna)

problem powinien zniknąć, ale jeżeli nie to popróbujemy dalej.

+ dla pewności uruchom program jako administrator

Edit: albo prościej, w prawym dolnym rogu powinieneś mieć taki pomarańczowy znaczek dźwięku i w nim wszystko tam masz :v

Dobra, 1 problem z głowy. Teraz mam kolejny problem...

Gdy klikam "PLAY", wyskakuje mi komunikat "Failed to initalize assembly file". Nie wiem jak to naprawić :(. Pomocy!

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Dobra, 1 problem z głowy. Teraz mam kolejny problem...

Gdy klikam "PLAY", wyskakuje mi komunikat "Failed to initalize assembly file". Nie wiem jak to naprawić :(. Pomocy!

Podobno zainstalowanie gry na dysku C pomaga pozbyć się tego błędu, próbowałeś tego?

Opublikowano

Podobno zainstalowanie gry na dysku C pomaga pozbyć się tego błędu, próbowałeś tego?

Zainstalowałem na C. Jutro lub po jutrze sprawdze czy działa. Dzięki. :)

Edit: Działa! Dziękuje! Gra fajna i mam juz ulubionego bohatera - Ra xD.

Temat można zamknąć :)

1ze84zm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...