Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LIFEHARD 1.7.4 TOTALNY EXTREMALNY HARDCOR ! ITEMY NA GILDIE OGARNIENTA ADMINISTRACJA 17/18+ LAT

kacperpoprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg LifeHard- HardCor

informacje2.png

strzalka.gifTYP: HARDCOR ITEMY NA GILDIE

strzalka.gifSloty: 100

strzalka.gifIP: mc.lifehard.pl

strzalka.gifPotwory: TAK

strzalka.gifZwierzęta: TAK

strzalka.gifPvP: TAK

strzalka.gifPremium: Non-Premium

strzalka.gifNether: TAK

strzalka.gifBialaLista:

Administracja4.png

Nie znam :D

pluginy2.png

Specjlane robione pod HARDCOR

InformacjeDOT2.png

Witam chciałbym was zachęcić do zagrania na tym serverze ponieważ jest fajny ogarnienta administracja chyba 16/18 lat Gra się fajnie tylko mało ludzi ! Zapraszajcie reklamujcie nie pożałujecie wejśćia na ten server

POZDRAWIA ZMUDIN <3

Opublikowano

To nie jest oficjalna reklama tego serwera.

Muras robił oficjalna reklamę, on go tylko reklamuje.

Taki cosik, 29 styczeń, 2 edycja.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gorąco polecam serwer. Wprawdzie mam też rangę Technik na serwerze, ale moja opinia jest mocno obiektywna. :)
Staramy się, aby wszystko wyglądało jak najlepiej, była mega przyjemna atmosfera, wszyscy tworzyli jedną wielką rodzinę. :-)

Możemy naprawdę sporo Wam zaoferować, więc zapraszamy na serwer. Mamy już ponad 6000 kont zarejestrowanych w bardzo krótki okres czasu! :)

Jeśli macie jakieś pytania - śmiało piszcie. ;-)

Pozdrawiam.

@EDIT: Pobiliśmy dzisiaj rekord graczy na serwerze, było nas 147! :3

VgOvnia.png

Opublikowano

Cześć,

Z tej strony Technik serwera LifeHard. Słuchajcie, generalnie sprawa wygląda tak, że od rana nas DDoSują, pisałem już o tym w kilku miejscach, piszę też tutaj.

Ogarniamy temat, mamy już troszkę inaczej napisanego firewalla, generalnie wszystko powinno śmigać, ale nic nie obiecuję, bo leciał na nas dzisiaj naprawdę spory ruch. 

Do tygodnia przenosimy się na nowego dedyka, powinniśmy mieć więcej slotów, oraz zero ataków, ponieważ będzie większa przepustowość, firewall pisany pod nas.

Zostańcie z nami, obiecuję, że warto. :)

Pozdrawiam.

~ Nie warnować administracjo za taki post troszkę nie na temat, ale chcę, aby gracze wiedzieli jaką mamy sytuację.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, wszystko jest naprawdę dopracowane, szykujemy dla Was już nową edycję, ale spokojnie, dopiero za miesiąc się widzimy. :-)

Tymczasem dalej zapraszamy do gry! ;)

Lagi całkowicie ustąpiły, ataków póki co brak, gra się naprawdę miło.

@EDIT: Możliwe, że jutro zrobimy mega event, do wygrania będą nagrody rzeczowe! :)

Opublikowano

Hej,

Szykujemy dla Was powoli nową edycję, jak zresztą wspominałem w wielu miejscach, ale pozostał jeszcze pełen miesiąc gry, więc zapraszamy! ;-)
Przypominamy, że możecie pomóc w reklamie serwera otrzymując super nagrody! - /reklama. :-)

Na YouTube pojawiło się już masę ciekawych reklam, najlepsze będziemy pompować. ;-)

Dodam też, że wczoraj zmieniliśmy silnik na stabilniejszy/wydajniejszy i wszystko rzeczywiście działa bardzo dobrze przy dość sporej ilości graczy.

Pozdrawiam.

nie warnować, temat porzucił poprzedni użytkownik, ja wspominam o kilku rzeczech tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...