MrENERGYxD Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siemanko! Mam pytanie. Mam laptopa z win7 i chciałbym zmienić oprogramowanie na win8. Nie wiem tylko czy gry np. Counter-Strike można pobrać i zainstalować na win8 i czy np. GTA5 można zainstalować z płytki. Bardzo prosze o sensowne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekn Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wszystko co wymieniłeś zadziała. Jedyne to, co GTA5 nie ma na PC. Podaj sprzęt to zobaczymy czy zadziała na tym piecyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raitmi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Takie poradniki powinny być podpinane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 po co ? prawie każdy wie że praktycznie wszystko działa na nowszych wersjach windows tylko nie każdemu chce się przeglądać i czytać stąd takie głupie i bezsensowne pytania niemożność zainstalowania czy upgrade systemu występuje tylko na komputerach czy laptopach z niekompatybilnymi częściami ale i to da się obejść instalując sterowniki z poprzednich wersji windows reasumując, może działać ale i też nie musi działać zarazem, nie sprawdzisz sam na swoim sprzęcie nie masz nawet co pytać czy będzie działało dopóki sam tego nie zrobisz sam mam laptop na którym nie działa normalna instalka windows 8.1 czy upgrade z innego systemu bo jest niekompatybilny z tym systemem, ale windows 8 działa bez problemu i tak samo bez problemu pozwala uaktualnić się ze sklepu do windows 8.1 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrENERGYxD Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Producent: Lenovo Model: G580 SS'y:(w załączniku) CPU:Intel Core i5-3210M 2.50 GHz RAM:4096 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 no i co że pokażesz co masz, zainstaluj i sobie sam sprawdź czy działa bo lenowo ma pierdylion możliwych konfiguracji jednego tylko modelu a chyba tylko kilka nie przechodzi testów instalki masz support lenowo tam też byś już dawno sprawdził zresztą dla lapków czy komputerów nie starszych niż 2-3 lata bezsensowne jest pytanie bo musi i powinien działać każdy windows If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @up nie wiem co ty tam piszesz, bo twoja ortografia i interpunkcja leżą. @top Jak 7 chodzi to i 8 będzie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.