Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal Pieniądze nie dochodzą

MlodY1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem przelałem sobie we wtorek 14.01.2014 pieniądze na paypala i do dziś mi nie doszły .

Użyłem funkcji Dodaj środki ( w kilka dni )

Opublikowano

to poczekaj jeszcze kilka dni i nie pytaj tu bo nikt ci nie powie nic sensownego od tego masz support

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pamiętaj, że dane osobowe muszą być takie same ( imię i nazwisko ) na twoim koncie bankowym jak i paypalu...inaczej przelew nie ma szans dojścia.

Opublikowano

dojdzie tylko w czasie nawet do 40 dni i może zostać naliczona opłata za obsługę , takie coś weryfikują ludzie a nai e automaty dlatego wymagane są dokładne i identyczne dane , pomyłka nawet w jednej literze może spowodować opóźnienia dlatego przelewy najlepiej zrobić z konta które przeszło już weryfikację bo nie ma nawet na nim możliwości pomyłki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A żona dochodzi? xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

musiałeś coś źle napisać, serwis ma 40 dni na zwrot pieniędzy  oczywiście odliczą sobie koszty za to

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...