LubieMakaron Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix_PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie grać pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie wiem po co ci to pytanie skoro ty i tak jesteś pewnie w brązie. A żeby spaść z challengera to wystarczy zacząć nowy sezon, albo nie grać przez dłuższy okres czasu. @Lubiemakaron Nie musisz screenów wysyłać, wierze ci że jesteś w diamencie. @Fanboj disa Szkoda mi czasu na to by odpisywać takim osobom jak ty. Odpoczniesz sobie przez 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derout Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Normalnie, przegrywasz mecze, tracisz LP i spadasz do D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Teraz w S4 spadasz jak nie reprezentujesz poziomu danej dywizij. Wystraczy, że będziesz sie zle zachowował i grał solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wystarczy, że będąc ostatnim challengerem (najsłabszym) ktoś przegoni Cie MMR, dostanie promo do CH, uda mu się. Wtedy najsłabszy challenger wypada do D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieMakaron Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie wiem po co ci to pytanie skoro ty i tak jesteś pewnie w brązie. A żeby spaść z challengera to wystarczy zacząć nowy sezon, albo nie grać przez dłuższy okres czasu. Ja sie tylko zapytałem a ty mnie od razu atakujesz ;__; ( swoją drogą, teraz cos sie zwalilo z uploadem zdjec na mpc, jak sie naprawi to wrzuce ci moj diamencik 5 juz w s 4 nabity ) Dzieki wszystkim za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanboj disa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie wiem po co ci to pytanie skoro ty i tak jesteś pewnie w brązie. A żeby spaść z challengera to wystarczy zacząć nowy sezon, albo nie grać przez dłuższy okres czasu. Sam ejsteś przeciesz w brązie cipo jebana to po jaki chuj go nękasz? Co kurwa dupa cie boli jebany nieudaczniku? Ja sie tylko zapytałem a ty mnie od razu atakujesz ;__; ( swoją drogą, teraz cos sie zwalilo z uploadem zdjec na mpc, jak sie naprawi to wrzuce ci moj diamencik 5 juz w s 4 nabity ) Dzieki wszystkim za odpowiedz On jest gorszy od ciebie, więc nie masz powodów do zmartwień co kurwa kozak?: 4 wygrane, 5 przegranych Silver IV > Brąz II Byłoby lepiej, ale ciężko jest wygrać jak ma się w teamie premade Polaków. Wstyd mi że mieszkam w tak pojebanym kraju gdzie zera jadą sami siebie od zer. Ten ból dópy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somanyidiots Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Najprostszy sposób to startujesz mecz i wychodzisz podczas wybierania postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9jarek9 frajer Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 nie grasz duzo ranków albo przegrywasz ew. zostajesz wypchnięty przez lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelltar Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przegrywasz, ew nie grasz przez 7 przez pewien OKRES(A NIE OKRES CZASU) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.