Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bronie

Zdzichu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż no nie dawno powróciłem do gry jak i również mój kolega.. ja na 44 lvl i on na 39 dostalismy jeśli dobrze pamieta xm8, tmp9, 5 slot, mp5k red ale on dodatkowo dostał famasa gold, scorpy gold, ai aw gold.. moje pytanie, dlaczego ja tego nie dostałem ? :) Mowił ze nic nie włączał, tylko zagrał i tyle wiec no jak to mozliwe..

Opublikowano

Może zakupił to wcześniej... Na pewno nie jest możliwe to, że dostał za darmo. Po prostu Cię wkręca. Nie jestem pewien czy w ostatnim czasie były jakieś eventy, więc zapewne zakupił tą paczkę, bo bronie się zgadzają. W każdym bądź razie nie ma sposobu, aby te bronie otrzymać za darmo, oprócz eventu. Inna opcja to zakup...

Opublikowano

xm8, tmp9 lub jakieś inne (zależy od lvl, czym większy tym lepsze bronie) to dostawało się po powrocie do gry, chyba po co najmniej 2 miesiącach, ale te goldy... dziwna sprawa

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Ludzie spokojnie nie pamietam ale jakos tak bylo ze jezeli ktos nie logowal sie na konto ponad rok czy 200 dni nie pamietam dokladnie to dostawal zlote bronie i chyba premke na 7 dni wiec spokojnie mogl to dostac ^_^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

z takim gold famasem to jednak coś :)

też coś słyszałem o tym, że po jakimś czasie dostanie się bronie, ale już nie pamiętam jakie, wiem że te xm8, tmp9, 5th slot i reszte dostaje się od pierwszego lvl'a, przez zalogowanie się na stronie, bo jak normalnie uruchomisz z ikony to tego nie dostaniesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...