Lionwoj Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witajcie Jak zmienić działanie w chmurze na zwykłe? W sensie chce by nie pobierało mi internetu bo mam internet mobilny, a w oknie antywitusa pokazuje że pobiera jakieś dane co mnie zbytnio nie zadawala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 te dane które pobiera nie przekraczają dziennie 10~mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oby napewno? Bo jak widzę że pobiera po 1mb/sec to trochę to niepokoi:( ps. 33sec działania i 23mb pobrało po zainstalowaniu podczas skanowania, podczas skanowania tyle pobiera czy jak to z tym jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lionwoj
Witajcie
Jak zmienić działanie w chmurze na zwykłe? W sensie chce by nie pobierało mi internetu bo mam internet mobilny, a w oknie antywitusa pokazuje że pobiera jakieś dane co mnie zbytnio nie zadawala:(
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.