nojs Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, dziś zupełnie przypadkowo włączyłem stream jakiegoś Tajwańczyka (Gragas God, czy jakoś tak) i chciałbym wiedzieć czy da się zmienić czcionkę w lolu na taką jaką on ma, albo raczej czy w ogóle da się zmienić czcionkę? Czcionka mi się bardzo podoba ponieważ jest po prostu ładna, ja tam lubię takie szczegóły. Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojs Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @Refreshs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsg2005 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak, da się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojs Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @up To dzięki za pomoc @edit Dobra można zamknąć po prostu zmieniłem język gry na Koreański i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.