AGdybyTak Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, po uszkodzeniu dysku nie wiem jakie miałem zapisane hasło na tym uszkodzonym dostałem folder z mozillką z profilem. Wiem że potrzebuje key.db i coś tam jeszcze. Tylko nwm jak odszyfrować haslo z tych plików. Ściągnąłem fire password viewer i pokozuje mi się błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 po cholerę ci program, masz profil to go wczytaj i odczytaj normalnie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdybyTak Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 to jest zakodowane, a jak mam "go wczytać". i te pliki a mianowicie key3.db , signos.txt otwierają mi się w wordzie czy to sprawi jakiś problem? txt to wiadomo ale .db Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan8 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A starsza wersja programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 co za problem wczytać normalnie odzyskany profil ? firefox umożliwia przełączanie się pomiędzy różnymi profilami tylko załączyć i odczytać sobie hasła w ustawieniach FF jak nie potrafisz to po prostu podmień aktualny profil tym co odzyskałeś tu masz pomoc, czytaj sam : https://support.mozilla.org/pl/kb/Profile a Firefox do zmiany profili odpala się z parametrem -p : firefox.exe -p If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.