Skocz do zawartości

[FIFA 14] Pytania, proszę przeczytaj.

TaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Grałem w FUT 13 do dziś, ale powoli przechodzę do FUT 14 i odnośni tego mam parę pytań.

Po pierwsze prosił bym o podanie mniej więcej ile waży Fifa 14 , gdyż będę ją pobierał przez Orgin.

Po drugie chciałbym się dowiedzieć ile kosztują kontrakty i czy trudno jest o jakichś lepszych piłkarzy. (PC)

Z góry dzięki za pomoc. ;)

Pozdrawiam. ;)

Witam. Grałem w FUT 13 do dziś, ale powoli przechodzę do FUT 14 i odnośni tego mam parę pytań.

Po pierwsze prosił bym o podanie mniej więcej ile waży Fifa 14 , gdyż będę ją pobierał przez Orgin.

Po drugie chciałbym się dowiedzieć ile kosztują kontrakty i czy trudno jest o jakichś lepszych piłkarzy. (PC)

Z góry dzięki za pomoc. ;)

Pozdrawiam. ;)

1.

Minimalne:

• System: Windows Vista SP1 / Windows 7
  • Procesor: Core 2 Duo 1,8 GHz lub lepszy
  • Pamięć: 2 GB lub więcej
  • Grafika: GeForce 6800 GT, Radeon HD 3600 lub lepsze (256 MB pamięci)
  • Dysk Twardy: 8 GB + dodatkowe miejsce na zapisane stany gry i instalację DirectX 9.0c

Zalecane:

• System: Windows Vista SP1 / Windows 7 / Windows 8
  • Procesor: Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz / Athlon II X4 600e 2,2 GHz lub lepszy
  • Pamięć: 2 GB lub więcej
  • Grafika: GeForce 8800 GT, Radeon HD 4650 lub lepsze (512 MB pamięci)
  • Dysk Twardy: 8 GB + dodatkowe miejsce na zapisane stany gry i instalację DirectX 9.0c

2. Kontrakty 200-300 coinsów, kupisz lecz będziesz się wkurzał bo szybko idą... Wystawisz i idą.

za 350 kupujesz od razu, lecz chyba lepiej zarobić ? więc 200-250 coinsów to jest min. i tak kupuj.

Co do zawodników to ceny są inne niż w 13 :D

np. Hart kosztował 20K, a w FIFA 14 kosztuje 3K :)

77512f97859e.jpg

Złote za 200-250 (lecz jak mówiłem trudno trafić, bo szybko idą) <-- znaleźć, znajdziesz to ale gorzej z kupnem.

Srebrne za 200-250 (łatwo znaleźć łatwo kupić)

Brązowe po co ci to gówno :D ?

Ogólnie najlepiej zrobić tak, że szukasz kontraktu złotego za 200-250 i nawet jak jest kupiony to klikasz (Porównaj Cene -> u mnie przycisk "S") i tam masz dużo i na pewno znajdziesz ;D

Dobra, Moja Metoda xD

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [FIFA 14] Pytania, proszę przeczytaj.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...