Raageer Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Obecnie stac mnie na heiemra oraz pantheona oraz zauwazylem ze jutro jest w wyprzedazy skin do do pantheona i traz niewiem kogo z nich kupic patheon+skin czy heimer i zostawic rp an inna wyprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raageer Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 0 odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kup sobie pantheona i skina Champion: stun harras z Q blok AA, lub ataku turreta AoE dmg z E (kształt stożka) slow (ulti) ulti dobre do inicjacji teamfightów dość tankowaty, jednakże ma też dobry dmg zadaje krytyki osobie która ma poniżej 15% hp top, lub jungle (top lepszy) A co do skina to kup sobie, ciekawy art i dość dobry wygląd w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares2100 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pantheon to gówno w late, a ty mówisz o TF, dobre kocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raageer Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czekam na wiecej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Również myślę że Pant będzie lepszym wyborem,chociaż heimer jest mocny: -harass -stun -doskok -dobre 1v1 -ciekawa pasywka -TP z ulta -może zaskoczyć gankiem Skin również jest ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raageer Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A czy pantheon nadaje sie tez na mida poniewaz nieraz widze pantheona na midzie lub w lcs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oranje Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oczywiście że nadaje się na mida Ma dobry harras no i mało osób wie dlaczego go daje się na mida a odpowiedź jest oczywiście prosta bo chodzi o jego ulti w 2 sekundy może pomóc na bocie i topie Dzisiaj również grałem nim w jungli ale dość wolno czyści jungle a przez to na exp odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy838 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jakiego Skinu jest wyprzedaż? :_: @Edit Ok Już wiem, ja osobiście wolałbym inną skórkę do Pantheona, bo ta jest Kijowa ;-; Kupiłem sobie wczoraj Pantheona i miło mi się nim gra. Zamierzam kupić do niego skórkę ale nadal mam dylemat między Perseuszem a Okutym w Stal Pantheonem. Co Bardziej Polecacie? Ten z Glewią Jest Kijowy, więc go raczej nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarthestCube Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 SIEMA RAAGEER, tez kupuje tego pantheona ze skinem ;D easy champ tylko trzeba ogarnac ulte(ja nie umiem) pozdro zeby nie bylo ze spam to ma ladny art BEKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganelon Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jakiego Skinu jest wyprzedaż? :_: @Edit Ok Już wiem, ja osobiście wolałbym inną skórkę do Pantheona, bo ta jest Kijowa ;-; Kupiłem sobie wczoraj Pantheona i miło mi się nim gra. Zamierzam kupić do niego skórkę ale nadal mam dylemat między Perseuszem a Okutym w Stal Pantheonem. Co Bardziej Polecacie? Ten z Glewią Jest Kijowy, więc go raczej nie kupię. Według mnie zanim full metal i perszeusz nie dostaną VU to właśnie ten z glewią najlepiej wygląda, mam obydwa i wyglądają gorzej niż nasus przed Vu, nie podobają mi się stopy, powinien być bardziej wykokszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.