Skocz do zawartości

[Champ]Pantheon+Skin czy Heimerdinger?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Kup sobie pantheona i skina :) Champion:

• stun
  • harras z Q
  • blok AA, lub ataku turreta
  • AoE dmg z E (kształt stożka)
  • slow (ulti)
  • ulti dobre do inicjacji teamfightów
  • dość tankowaty, jednakże ma też dobry dmg
  • zadaje krytyki osobie która ma poniżej 15% hp
  • top, lub jungle (top lepszy)

A co do skina to kup sobie, ciekawy art i dość dobry wygląd w grze :)

928011413476457403957.png

Oczywiście że nadaje się na mida :)
Ma dobry harras no i mało osób wie dlaczego go daje się na mida a odpowiedź jest oczywiście prosta bo chodzi o jego ulti w 2 sekundy może pomóc na bocie i topie :)

Dzisiaj również grałem nim w jungli ale dość wolno czyści jungle a przez to na exp odstaje.

Jakiego Skinu jest wyprzedaż? :_:

@Edit

Ok Już wiem, ja osobiście wolałbym inną skórkę do Pantheona, bo ta jest Kijowa ;-; Kupiłem sobie wczoraj Pantheona i miło mi się nim gra. Zamierzam kupić do niego skórkę ale nadal mam dylemat między Perseuszem a Okutym w Stal Pantheonem. Co Bardziej Polecacie? Ten z Glewią Jest Kijowy, więc go raczej nie kupię.

Jakiego Skinu jest wyprzedaż? :_:

@Edit

Ok Już wiem, ja osobiście wolałbym inną skórkę do Pantheona, bo ta jest Kijowa ;-; Kupiłem sobie wczoraj Pantheona i miło mi się nim gra. Zamierzam kupić do niego skórkę ale nadal mam dylemat między Perseuszem a Okutym w Stal Pantheonem. Co Bardziej Polecacie? Ten z Glewią Jest Kijowy, więc go raczej nie kupię.

Według mnie zanim full metal i perszeusz nie dostaną VU to właśnie ten z glewią najlepiej wygląda, mam obydwa i wyglądają gorzej niż nasus przed Vu, nie podobają mi się stopy, powinien być bardziej wykokszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Champ]Pantheon+Skin czy Heimerdinger?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...