Skocz do zawartości

[Pytanie] Wygrane.

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu po dłuższej przerwie zacząłem gre w lola ponownie. Mam 21 lv. i mam jedynie 89 winów, gdzie znajomi/inne osoby z gry na tym poziomie maja 110-120. Nie gram innych gier niż normale, wczoraj grałem z dwoma goldami którzy mi carrowali gre bo mialem 79 winów, to udało sie kilka winów zebrać z nimi. Run nie mam niestety zrobionych (brak PŻ) a niektórzy już mają obydwie strony na tym lv.

I mam pytanie o jakieś porady, co robić lub co robie zle ze mu team przegrywa jak gram z randomami.

Staty:

http://www.lolking.net/summoner/eune/39216191

Bohaterowie których kupiłem (nie licząć darmowych - Alistar, Tristana, Teemo & Mundo z konkursu, Aatrox za RP).

44906595150709499954.jpg

@Up Hmm nie rozumiem co miało znaczyć "Nie szkoda Ci życia na lol'a", skoro nie grasz w lol'a bo Ci szkoda życia to po co się tu udzielasz.

@Top Po prostu graj, i odkładaj ip na runy, z runami jest dużo łatwiej na starcie.

1377531174-U173186.png

Graj sam bo jak pózniej grasz bez kolegów to właśnie przegrywasz . Sam tak miałem kolega carowal i git ale jak przyszlo samemu grac to tak lamiłem że już miałem usuwac lola :D . Poprostu graj sam na takiej pozycji jaka ci najbardzie podoba i z czasem sam bedziesz wygrywał ;P

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Dziś przegrałem 6 meczy pod rzad juz miałem komputer wyjebać za okno :D

Z jednej strony to, 1 mecz o afk przegrany, kolejny Cait o brak supporta na bocie, a Riven ze wzgledu na contre teemo na topie (early) :P bez pomocy jakiej kolwiek ze strony junglera.

I zawsze tak mysle ze mecz o mnie przegrany :D

Możesz też zacząć grac takimi postaciami którymi łatwo cie carruje np Jax uwielbiam go :D Jeszcze jak kha zixa ogarniesz to maja po grze . Co ja gadam pisales ze masz 21 xD . Dobieraj też tak że gdy masz np 2 adc w teamie wez takiego op tanka np zac z duża ilościa CC dobra inicjacja i GG WP tylko że team musi sie wbic ehh

c848.jpg

Co do runek to nie musisz miec od razu na 20 lv czy cos ;p zalezy od tego czy chcesz mieć czy nie ale na 30 lv to juz podtawa ja mam 29 i pół dopiero kupuje powoli wolałem jakieś champy ogarnać na różne sytułacje .

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Wygrane.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...