Adriano™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Od pewnego czasu po dłuższej przerwie zacząłem gre w lola ponownie. Mam 21 lv. i mam jedynie 89 winów, gdzie znajomi/inne osoby z gry na tym poziomie maja 110-120. Nie gram innych gier niż normale, wczoraj grałem z dwoma goldami którzy mi carrowali gre bo mialem 79 winów, to udało sie kilka winów zebrać z nimi. Run nie mam niestety zrobionych (brak PŻ) a niektórzy już mają obydwie strony na tym lv. I mam pytanie o jakieś porady, co robić lub co robie zle ze mu team przegrywa jak gram z randomami. Staty: http://www.lolking.net/summoner/eune/39216191 Bohaterowie których kupiłem (nie licząć darmowych - Alistar, Tristana, Teemo & Mundo z konkursu, Aatrox za RP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air14PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Graj z kolegami kupuj runy ćwicz last hity a będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezerwatywa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie szkoda ci zycia na lola? a zebys mial duzo winow i pz to trzeba grac niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.ave Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Up Hmm nie rozumiem co miało znaczyć "Nie szkoda Ci życia na lol'a", skoro nie grasz w lol'a bo Ci szkoda życia to po co się tu udzielasz. @Top Po prostu graj, i odkładaj ip na runy, z runami jest dużo łatwiej na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WezyrPL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Graj sam bo jak pózniej grasz bez kolegów to właśnie przegrywasz . Sam tak miałem kolega carowal i git ale jak przyszlo samemu grac to tak lamiłem że już miałem usuwac lola . Poprostu graj sam na takiej pozycji jaka ci najbardzie podoba i z czasem sam bedziesz wygrywał ;P [10]-Postów [80]-Postów [640]-Postów[20]-Postów [160]-Postów [1280]-Postów[40]-Postów [320]-Postów [2560]-Postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dziś przegrałem 6 meczy pod rzad juz miałem komputer wyjebać za okno Z jednej strony to, 1 mecz o afk przegrany, kolejny Cait o brak supporta na bocie, a Riven ze wzgledu na contre teemo na topie (early) :P bez pomocy jakiej kolwiek ze strony junglera. I zawsze tak mysle ze mecz o mnie przegrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WezyrPL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Możesz też zacząć grac takimi postaciami którymi łatwo cie carruje np Jax uwielbiam go Jeszcze jak kha zixa ogarniesz to maja po grze . Co ja gadam pisales ze masz 21 . Dobieraj też tak że gdy masz np 2 adc w teamie wez takiego op tanka np zac z duża ilościa CC dobra inicjacja i GG WP tylko że team musi sie wbic ehh [10]-Postów [80]-Postów [640]-Postów[20]-Postów [160]-Postów [1280]-Postów[40]-Postów [320]-Postów [2560]-Postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Normale, pisałem ze mam 21lv, bo zaczalem od nowa po przerwie :P Jak widze ze ktos chce jungle to od razu biore solo topa (jak gram z randomami), offtank jak rene. Bo się nadziałem na teemo jak gralem solo Riven :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WezyrPL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Co do runek to nie musisz miec od razu na 20 lv czy cos ;p zalezy od tego czy chcesz mieć czy nie ale na 30 lv to juz podtawa ja mam 29 i pół dopiero kupuje powoli wolałem jakieś champy ogarnać na różne sytułacje . [10]-Postów [80]-Postów [640]-Postów[20]-Postów [160]-Postów [1280]-Postów[40]-Postów [320]-Postów [2560]-Postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.