Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy battlefield 4 mozna oddac ?

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam zamiar kupic bf4 lecz nie wiem czy:

1. Pojdzie mi na kompie tak jak chce

2. Spodoba mi sie

I gdy np. nie spodoba mi sie jaks mapa i powiem "koniec oddaje" to czy bedzie mozliwosc oddania bf4 ? Mieszkam w niemczech i z oddawaniem gier nie ma problemu lecz nie wiem co z bf4 bo tam jest jakis kod i chyba bez niego gra nie pojdzie. prosze o w miare szybka odp.

Opublikowano

@up nie rozumiem jaka gwarancje ? Ja gre kupuje ze sklepu dokladnie saturn.de. Dokladna cena to 39.90 Euro, czyli jak wpisze sobie kod pobawie sie np. 5 dni i powiem koniec nie gram to oddadza mi kase ? I czy jak zwroce gre do zostaje ona przypisana dalej do kompa/konta origin czy poprostu nie bede mogl w nia grac ?

Opublikowano

@up nie rozumiem jaka gwarancje ? Ja gre kupuje ze sklepu dokladnie saturn.de. Dokladna cena to 39.90 Euro, czyli jak wpisze sobie kod pobawie sie np. 5 dni i powiem koniec nie gram to oddadza mi kase ? I czy jak zwroce gre do zostaje ona przypisana dalej do kompa/konta origin czy poprostu nie bede mogl w nia grac ?

Usuną Ci z konta Origin i tyle. Tam jest chyba tydzień tej gwarancji.

A jaki komp?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gra będzie cały czas przypisana do konta i nie ma opcji, żeby dać komuś wykorzystana grę

Opublikowano

@up wy mnie zle zrozumieliscie. Chodzi o to ze tak: Przychodze do domu, instaluje gre, zuzywam kod i gram. Gram,gram i nagle mowie dosc ta gra jest do dupy ide ja oddac. Ide do sklepu oddaje, wracam do domu i co ? Ta grac jest cala czas na moim kompie i moge sobie w nia np. za rok pograc jak juz wyjda nowe updaty ?

Opublikowano

Czyli jak kupie i sie nie spodoba to juz nie oddam bo kod przepadl ? Chyba ze trafie na jakiegos nooba w skelpie. Inne gry typu: Bus simulator,, skate 3, nfs, gta mozna zwrocic noramlnie.;

Nie można jeśli są na Steam i działają, bo klucz wykorzystany.