Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie/Linia do carryowania

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam takie pytanie, która linia i postacie najłatwiej carryuja gre? Dodam że potrafię dobrze grać na Mid/Top/Jungle a moje ulubione postacie na te linie to(to moje ulubione,nie wszystkie):

-Mid Akali,Katarina,Syndra,Lux,Ziggs,Kayle,Kassadin

-Top Riven,Nasus,Lee Sin,Jax

-Jungle Hecarim,Jarvan IV,Lee Sin,Udyr

Opublikowano

Dlaczego temat został przeniesiony do League of Legends- Wybieranie Championów i skinów? WTF Ja żadnej postaci ani skina nie chce kupić WTF

// W sumie racja, mój błąd. Wrzucam spowrotem, i przepraszam za problem :P

Wredny Anonimusz :3

Opublikowano

Nie wiem, jak wy to określacie, ale ja mam jeden sposób. Gram tym, czym umiem grać. Nie będę grał na siłę Lee Sinem w jungli bo "keruje". Jak niby "wykeruje" skoro nie umiem nim grać?

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Budowniczy
Opublikowano

Hahahaha beke mam z bronziakow piszacych katarina ;* sziedzcie tam dalej jeden ccek i katarina gowno zrobi nie piszcie ze wystarczy przeczekac az sie z nich wyjebia bo oni beda czekac wlasnie na taka katarinke ktora kosi maks do silver II

@top

Podam Ci czym mi sie najprzyjemniej carruje

Na topa : renekton kennen oraz riven

Jungle : mumu hecarim zac lee sin od biedy

mid : nidalee <3<3<3 orianna swain ahri ziggs

adc : vayne corki ezreal i podobno lucian oraz jinx

supp : annie leona thresh nidalee <3<3<3

Opublikowano

Jungle - Hecarim

Support - Leona

Mid - Ryze

ADC - Miss Fortune (według mnie najlepszy adc, mało osób gra tą postacią więc prawie w każdej grze można ją wybrać)

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wiem, jak wy to określacie, ale ja mam jeden sposób. Gram tym, czym umiem grać. Nie będę grał na siłę Lee Sinem w jungli bo "keruje". Jak niby "wykeruje" skoro nie umiem nim grać?

Otóż to, najlepiej jest grać postaciami, którymi się umie grać, a nie na siłę uczyć się. W międzyczasie, gdy będziesz grał, jakoś samo wyjdzie nauczenie się dobrze grania innymi postaciami, ale jak na razie, graj tym czym umiesz najlepiej i dawaj z siebie wszystko.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Hahahaha beke mam z bronziakow piszacych katarina ;* sziedzcie tam dalej jeden ccek i katarina gowno zrobi nie piszcie ze wystarczy przeczekac az sie z nich wyjebia bo oni beda czekac wlasnie na taka katarinke ktora kosi maks do silver II

@top

Podam Ci czym mi sie najprzyjemniej carruje

Na topa : renekton kennen oraz riven

Jungle : mumu hecarim zac lee sin od biedy

mid : nidalee <3<3<3 orianna swain ahri ziggs

adc : vayne corki ezreal i podobno lucian oraz jinx

supp : annie leona thresh nidalee <3<3<3

Kolejny co takie rzeczy pisze...

Mam(miałem plat I) i katariną czesto grają więc pisząc takie głupoty siebie upokarzasz (przecie positioning też jest :/). Ale ty nie jesteś obiektywny i zaraz, jak to na tym forum, będziesz wyzywał. Każda postać jest dobra, jak można pisać "max silver II", to w ogóle jest takie bezsensowne...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Shyvana, Mundo na topa.

Obie postacie robisz full tanky (Dla shyvany botrka jako 1-2 item)
Plusy są takie, iż obie postacie mają masakryczny dmg, jeden minus jest taki, iz mundo ciągle ma bana ;C
Jeśli mundo free, pickaj :D

Budowniczy
Opublikowano

@3up Tez bylem w platynie II ale na eune a na wescie gold I znaczy jeszcze tylko troche czasu.

Najwyrazniej siedziales w platynie majac mmr bronzu bo katarina mozna wpasc i jedynie podobijac wszystko czym wyzszy poziom tym bardziej licza sie ultimaty oraz ccki wiec katarina jest masakrycznie dobra ale jedynie na low elo.

Z fartem mordo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...