Skocz do zawartości

Hack do SA-MP

Dyrektor siur

Rekomendowane odpowiedzi

Panie to nie możliwe. Musiał byś mieć dostęp do plików servera. A jak byś się włamał do tego. To wtedy to jest karalne prawnie. A to, że wbijanie na czyjeś konto to prawda jest czit. Większości przypadków wyarczy. Ukryć oknienko logowania. Jak się wbija na server. I po sprawie. A jak cie nie zrespi bez wpisywania. To się wtedy S00bieta używa i sam siebie spawnujesz.

Musisz mieć program, który wyłączy okienko logowania na serwerze lub pokaże swoje które później będziesz mógł zamknąć. Gdy je zamkniesz prawdopodobnie powinno cie zespawnić w miejscu ustalonym przez server. Jeśli nie to w s00biecie masz opcje(Nie pamiętam gdzie dawno go nie używałem) gdzieś spawn. Albo teleport do gracza. To cie zrespawni. I grasz na koncie kogoś. Zawsze może być też zabezpieczenie na serverze. Przez które nie możesz używać żadnych komedn bo " Nie jesteś zalogowany". Tego akurat nie da się ominąć.

Chyba nam nikt go nie poda...sami mają a Żydy komuś nie dadzą

W sumie. Sam bym nie dawał. Bo to może pociągnąć za sobą wielkie konsekwencje. Tym bardziej. Że już wiesz. No ale ja ci napisałem co masz robić program musisz znaleźć sam. Bo to będzie trochę takie "Daj mi" :x

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Hack do SA   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...