pancza Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam mam problem ponieważ wgrałem nowy theme i nie mogę zakodować progressbara bo mam błąd na nim jak daje zwykły progressbar to działa Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick NsProgressBar1.Increment(1) <<<<<<<<< tu jest bład lecz gdy wstawię ProgressBar1.Increment(1) wtedy nie ma jak to zastąpić ? If NsProgressBar1.Value = NsProgressBar1.Maximum Then Timer1.Stop() Dim key As Integer key = (Rnd() * 1) Select Case key Case 1 End Select Else If NsProgressBar1.Value = 1 Then Label9.Text = "xxxxxxxxxxxxxxx" End If If NsProgressBar1.Value = 15 Then Label9.Text = "xxxxxxxxxxxxxxx" End If If NsProgressBar1.Value = 25 Then Label9.Text = "xxxxxxxxxxxxx" End If If NsProgressBar1.Value = 45 Then Label9.Text = "xxxxxxxxxxxxxxx" End If End If End Sub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.