Castral.pl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 close Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie polecam, serwer autora BlueLineM2 (bug na bugu i jeszcze troche) Byłe serwery takie jak Manvia itp. syf syf syf syf i jeszcze raz syf. Wypierdolą technika po 3 dniach jak im wszystko zrobi Odnośnik do komentarza
Migren Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie polecam Częste kłótnie brak znajomości podstaw reszty teamu + brak grafika jednym słowem obiecanki cacanki Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie polecam Częste kłótnie brak znajomości podstaw reszty teamu + brak grafika jednym słowem obiecanki cacanki Mają zamówioną grafikę u Delty. Mimo że kłóciłem się z nimi wiele i trochę więcej, polecam. strach się bać Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie polecam Częste kłótnie brak znajomości podstaw reszty teamu + brak grafika jednym słowem obiecanki cacanki Wystarczy że w Team jest Schojacz aka Shirek aka Ciff tj. Złodziej aka Złodziej aka pro technik pzdr Mają zamówioną grafikę u Delty. Mimo że kłóciłem się z nimi wiele i trochę więcej, polecam. a ja nie polecam Odnośnik do komentarza
Castral.pl Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czyżby? W teamie nie znajduję się ciff czy shirek,owszem znajdował się lecz gdy się dowiedziałem o jego opini to od razu go wyrzuciłem. Grafikę zamówiłem u delty natomiast w moim teamie nie ma żadnych kłótni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 nie polecam, serwer autora BlueLineM2 (bug na bugu i jeszcze troche) Byłe serwery takie jak Manvia itp. syf syf syf syf i jeszcze raz syf. Wypierdolą technika po 3 dniach jak im wszystko zrobi Jeżeli to Manvia to również Daria-MT2 Odnośnik do komentarza
Castral.pl Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 CLOSE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.