pisze bo mam problem, a sam się nie znam za bardzo na sprzęcie komputerowym. Wiec chce sobie kupić monitor jakiś nowy Led i grac w world of tanks z piękna grafika, bo mam kwadratowy( nie ten stary tylko ten taki cienki ) przez który gra się szybko nudzi i meczą się oczy wiec obawiam się ze mój komputer nie pociągnie z dobrym monitorem bo na maksymalnych ustawieniach mam przeciętnie 25 FPS-ow i na dodatek mój komputer strasznie się ścina jak stary złom a nie jest jakiś slaby chyba. wyposażony jest on w Procesor: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHzPamięć RAM: 4,00 GB64 bitowy system operacyjny Karta Graficzna Nvidia gt440System operacyjny to Windows 7 i teraz tak lepiej żebym coś wymienił czy zrobić format (którego nie potrafię ) bo komputer jest zasyfiony jakimiś syfami w którym jest na pewno sporo wirusów, kiedyś próbowałem zrobić pełne skanowanie ale 1% trwał ok. 2godz wiec cierpliwość mi na to nie pozwoliła. a i chce dodać ze mam z 3 niestety antywirusy które się gryza a i kiedys jak gralem w bf3 to chodzilo mi na ultra i sie nic nie cielo
Pytanie
topolek1
pisze bo mam problem, a sam się nie znam za bardzo na sprzęcie komputerowym. Wiec chce sobie kupić monitor jakiś nowy Led i grac w world of tanks z piękna grafika, bo mam kwadratowy( nie ten stary tylko ten taki cienki
) przez który gra się szybko nudzi i meczą się oczy wiec obawiam się ze mój komputer nie pociągnie z dobrym monitorem bo na maksymalnych ustawieniach mam przeciętnie 25 FPS-ow i na dodatek mój komputer strasznie się ścina jak stary złom a nie jest jakiś slaby chyba. wyposażony jest on w Procesor: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz Pamięć RAM: 4,00 GB 64 bitowy system operacyjny Karta Graficzna Nvidia gt440 System operacyjny to Windows 7 i teraz tak lepiej żebym coś wymienił czy zrobić format (którego nie potrafię
) bo komputer jest zasyfiony jakimiś syfami w którym jest na pewno sporo wirusów, kiedyś próbowałem zrobić pełne skanowanie ale 1% trwał ok. 2godz wiec cierpliwość mi na to nie pozwoliła. a i chce dodać ze mam z 3 niestety antywirusy które się gryza a i kiedys jak gralem w bf3 to chodzilo mi na ultra i sie nic nie cielo
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.