Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmy w World Of Tanks #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tia... Jbc możesz też w dziale WoT'a w mediach wstawiać, tam więcej czołgistów ;)

Co do bitwy, stockowa lufa, 0 pojecia o grze, grafika na średnich, gadasz głupoty na temat gry. Nie ma arty, a ty chcesz ją ściągać. Najpierw naucz sam się grać, potem ucz innych ;) (do mnie to samo by mogli powiedzieć ^^)

Opublikowano

tia... Jbc możesz też w dziale WoT'a w mediach wstawiać, tam więcej czołgistów ;)

Co do bitwy, stockowa lufa, 0 pojecia o grze, grafika na średnich, gadasz głupoty na temat gry. Nie ma arty, a ty chcesz ją ściągać. Najpierw naucz sam się grać, potem ucz innych ;) (do mnie to samo by mogli powiedzieć ^^)

Dzięki za informację. Lufę mam taką bo zbierą na tą za 17tyś expa. Gram na średnich bo gdy nagrywam po prostu potrafi mi przyciąć, ale nie wiem co to ma do rzeczy.. Bez nagrywania moge grac na ultra przy 40fps jeżeli cię to interesuje. Co do mojej wiedzy to mówilem wiele razy, wystarczy zobaczyć wcześniejszy odcinek, że nie znam się na tej grze. Daje rady dla początkujących graczy bo jeżeli sądzisz, że ktoś po rozegraniu paru bitew potrafi odłączyć się od grupy i wybić połowę teamu to jesteś w błędzie. Co do arty to nie chciałem jej zabijać tylko mówiłem, że nie ma sensu opanowywać bazy bo jeżeli artyleria jest to zazwyczaj nas i tak zabije jeżeli tam podjedziemy.

Przypominam to nie jest poradnik ! Ja nie uczę nikogo grać bo jak sam wyżej napisałeś, nie umiem.. To jest po prostu "pierwsza lepsza" bitwa oczami początkującego gracza.

Szanuję twoje zdanie, ale troszeczkę za bardzo bierzesz to do siebie :)

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jesteś 2 isamu, tylko nikt Ci WoT'a nie każe nagrywać. Lamisz i to strasznie. Zagraj z 50 bitew i puść najlepszą powtórkę. Ty tu nawet 2k dmg nie zrobiłeś, a topową lufką na sporcie spokojnie można 3-4k.

Dużo nauki przed Tobą, ale powodzenia ;) Leci subek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...