Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RRBrygada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę ,że pojawiła się nowa wyprzedaż.

Chciałbym abyście doradzili co kupić :)

Jest to wyprzedaż wozów z klasy S i wszystkich Lambosów :)

Do wydania mam 11800 boostów :)

Aktualnie posiadam:

Pagani Zonda F

Pagani Cinque

Aventadora

F1

Sesto Elemento

I inne duperele typu Caterham ale nie ma ich na wyprzedaży :P

Zastanawiam się nad

Agerą

Lambosem Super Veloce

Diablo SV

Valentino Balboni

Estoqe

i Countachem :P

Najbardziej przekonany jestem do Agery i Super Veloce + Zostało by mi jeszcze na Valentino Balboni lub Diablo SV

A co wy o tym myślicie?

Opublikowano

Agera bardzo doba na dragi. Po prostu jest do nich zbudowana i nie raz widziałem jak zostawia Cinque w tyle już po pierwszej części trasy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Agera jest znakomita na dragi, chociaż widzę że największe koksy w grze już masz, ale i tak warto.

Jeśli ci się podoba to bierz, spokojnie będziesz nią wygrywał na dragach.

Lamborghini Murcielago SV to taka lepsza wersja zwykłego Murcielago, spawdzi się bardzo dobrze w klasie A oraz w S po mocnym tuningu.

Diablo SV jest bardzo dobre do klasy B, niewielu graczy ma ten wóz a szkoda, bo można nim walczyć z najlepszymi.

Countach jest niestety bardzo słaby, nie polecam, chyba że jako wóz kolekcjonerski.

VB jest bardzo dobre, bardzo porównywalne z Lambo Sesto Elemento.

O Estoqe niezbyt wiele wiem, wiem tylko tyle że podobno znakomicie się prowadzi.

Opublikowano

Najlepsza opcja bedzie Agera + Super Veloce + Diablo SV

Agera na dragach jest bardzo mocna

Super Veloce w klasie A mozne powalczyc

Diablo SV klasa B bardzo mocny woz

a co do VB mozna dostac je z achivmentow wiec odradzam jego zakup gdyz mozna miec go za free a i tak jakims super koksem nie jest

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Na pierwszy ogień postawiłbym Agerę, bo autko jest dość ładne i nadaje się bardzo dobrze do dragów a i na wyścigach można pojeździć, przyjemnie się nią jeździ.

Super Veloce raczej bym zostawił, w klasie A nie ugrasz nim kokosów a w S też nie będzie najłatwiej, szkodaby mi było części bo wolałbym je włożyć do jakiegoś lepszego autka w klasie S.

Diablo SV, to niezłe autko do klasy B, lecz bardziej nadaje się na trasy prostrze, jest porównywalny do M3 SportEvo, A1 czy Capri, niestety jego przyspieszenie jest trochę słabsze niż

w najlepszych autach w klasie B i jak już wspomniałem skręca srednio, polecam go kupić mimo wszystko bo to dość wyjątkowe autko.

VB raczej autko kolekcjonerskie. Nieźle przyspiesza i ma dobry V-max ale nitro ma do tyłka, prowadzenie też niezłe.

Lamborghini Estoque, autko do klasy S ale nie jest specjalnie dobre, prowadzenie ma dobre chociaż wcale kąt skrętu nie jest specjalny, nie uślizguje się natomiast.

Przyspieszenie ma raczej średnie nawet z bardzo dobrymi częściami a nitro ma dobre ale raczej słabsze od F1 czy jakiegoś Porsche. Nie polecam go kupować.

Countach jest po prostu zwyczajnie słaby, raczej tylko kolekcjonersko można go kupić

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...