Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący gracz - na jakim serwerze zagrać?

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim chciałbym sciągnać tą grę ale nie wiem gdzie za bardzo. Mógłby ktoś podać link oraz powiedzieć czy gra dużo polaków, jakie serwery , czy fajna grafika ? Czy Sobie również poradzę jako początkujący ?

Opublikowano

Na serwerze Victoria, co napisał kolega wyżej gra dużo polaków, ponieważ to serwer polski.

A pro po samej gry to gra mi się podoba. Grafika nie jest najgorsza, można powiedzieć, że jest dobra. W grze są dwie frakcje : Lajty ( Jasna strona ) oraz darki ( ciemna strona ). Na każdej frakcji jest po 6 klas. Gra nie jeat trudna do zrozumienia, jeżeli sobie nie poradzisz to napewno Ci ktoś pomoże, a możliwe że nawet ja. To by było tyle ode mnie. Mam nadzieję, że pomoglem ;)

2ldvyfd.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chcesz grać na PL czy serwerze prywatnym?

Jeśli PL to przygotuj się na to, że niestety czasem SMS trzeba sprzedać. Bez tego dobrego eq nie zdobędziesz. Na dodatek Shaiya PL połączyła się z Turkami. Syf jest teraz straszny.

Jeśli chodzi o serwery prywatne to polecam Victorie, B-World i League of Shaiya. Victoria to bardzo fajny polski priv :) B-World jest to serwer polski-angielski. Większość GM to Polacy więc z dogadaniem się z nimi nie będzi e problemu. Często odbywa się tam MM więc z eq nie będzie większego problemu. LoS jest serwerem w pełni angielskim. Na lajtach (Aliance of Light) jest też polska gildia.

Moim zdaniem te 3 wymienione serwery są jednymi z najlepszych.

mpc_signature_XDD6mca5.png

Opublikowano

Jeśli chcesz, to zagraj na Shaiya LoS. Całkiem dobre i przyjemne pvp,  chociaż ostatnio pojawiło się tam trochę donatorów. Na lightach jest gildia Muffinki, a na darkach z tego co pamiętam Yakuza.

4354874.png

Opublikowano

Nie polecał bym Ci żadnych privów, no ale jeżeli chcesz grać to powodzenia. Gdyby nie dodali turków na polskie servery gra była by setki razy lepsza takie jest moje zdanie i odczucie. Jak to ktoś powiedział gra na PL wymaga dużego wkładu $ realnej nie oszukujmy się bez wydawania $ jesteś niczym.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy jest global :D

Dużo ludzi nie ma więc spot jest Twój, a itemów Ci nie zabraknie na pewno ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...